LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter bonde-Erik: Lina Ilar väntar barn med nya kärleken

12 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Lina Ilar gravid
Tv-profilen Lina Ilar ska bli mamma för första gången. För Hänt avslöjar hon graviditeten, som hon hållit hemlig fram tills nu.
Annons

Någon kärlek blev det inte för Lina Ilar, 25, när hon dejtade bonden Erik Bäckman, 23, i Bonde söker fru 2016. Och kanske fanns det en mening med det. Några månader efter programmet avslöjade Lina att hennes hjärta börjat slå för sin numera stora kärlek Markus Olsson, 28, som hon träffade utanför tv-kamerorna.

Efter två år tillsammans med Markus Olsson kommer Lina Ilar nu med nästa stora nyhet. I hennes mage ligger en liten bebis och i början av februari blir hon och Markus föräldrar för första gången.

– Det är helt sjukt, jätteoverkligt verkligen. Vi var på ultraljud i går och efter så känns det mer verkligt. Man har ju bara sett det på graviditetsstickan, men man har ju inte fått riktiga bevis. I går blev det på riktigt, det är jättehäftigt, säger Lina Ilar till Hänt.

Efter fem graviditetstest kunde Lina till slut börja tro på att det var sant. Redan tidigt kände hon att det var någonting på gång.

Annons

– Det är som att ens sjätte sinne kommer fram. Man känner det på något vis, det är jätteskumt att förklara. När jag tog första testet tänkte jag att det nog var fel, så jag tog ett till och ett till och när jag hade tagit fem test så kände jag bara ”shit, det är på riktigt”, säger hon och fortsätter:

– Det är en känslostorm. Man blir ju så himla glad, säger Lina.

Lina Ilar är nu i vecka 20 och har väntat med att berätta om graviditeten för att vara säker på att allt står rätt till. Hon berättar att hon mått väldigt bra under hela graviditeten och att hon därför känt sig lite orolig att något gått snett.

– Jag har haft en för bra graviditet, peppar peppar. Jag är väldigt tacksam över det nu. Sedan vet man ju aldrig vad som händer, det blir ju värre sen såklart. Men man har inte trott på det förrän vi fick det bevisat just för att jag har mått så himla bra. Vi får hoppas att den håller sig så här lugn när den kommer, för den har varit väldigt lugn – nästan för lugn. Men nu har vi fått bekräftat och de kollar ju upp allt: hjärna, hjärtat och alla organ och den ser ut att må bra i alla fall.

Annons

Vilket kön barnet har vet Lina Ilar inte om ännu, trots att barnmorskan såg det under ultraljudet.

– Där är jag och Markus inte helt överens. Jag vill verkligen veta vad det är och det vill inte han. Men hon skrev ner det på en lapp, så det sitter hemma på kylskåpet vad det är för någonting. Jag ska bara övertala honom att öppna kuvertet, skrattar hon.

Lina berättar att hon inte brytt sig särskilt mycket om barn förrän hon träffade Markus.

– Helt plötsligt när jag träffade honom så var allt så rätt. Man vill ha hus, man vill ha barn, man vill ha allt liksom. Det stämde så himla bra. Jag har aldrig gått i de tankarna riktigt innan och nu helt plötsligt vill man göra allt. Det känns så himla rätt och han är jättebarnkär så det är superbra.

Stort grattis och lycka till hälsar vi på Hänt!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: IBL

Annons