Efter bonde-Erik – Lina Ilar sambo med nya kärleken

Lina Ilar nobbades förvisso av Erik i "Bonde söker fru" – men nu har hon hittat kärleken i hantverkaren Markus. Nu avslöjar hon att de flyttat ihop.

Förr om åren hade “Farmen”- och “Bonde söker fru”-stjärnan Lina Ilar, 24, maximal otur med sina val av pojkvänner. Lina tappade tron på allt var killar hette. Men det var då. Sedan snart ett år tillbaka slår hennes hjärta för hantverkaren Markus Olsson, 24, från Ockelbo, och häromveckan flyttade turturduvorna till en 70 kvadratmeter rymlig tvårummare i Gävle.

– Vi har ismaskin, diskmaskin och golvvärme. Det är rena Hollywood, fnissar Lina som njuter av varje minut ihop med sin nybakade sambo. För första gången i sitt liv ser hon upp till den som hon är tillsammans med.

Markus är den som fångat Linas hjärta.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

– Jag var oengagerad och nästan känslokall ihop med mina ex-killar. Då var det bara skönt att åka till jobbet. Jag uppskattade min egentid och stannade gärna i stallet en timme extra. Nu, med Markus, vill jag skynda mig hem från jobbet. Jag älskar att laga mat ihop med honom och att tvätta kläder. Igår hade vi tvättdag. Det var så fantastiskt att jag bokat en ny tvättdag nu på fredag – trots att vi inte har några smutskläder. Man ser livet från ett annat håll när man är kär, jag har blivit fullständigt knäpp i huvudet. Det är helt sjukt – men på ett bra sätt, förklarar Lina som nu utformar sitt nya liv ihop med svärmorsdrömmen Markus.

–Vi tycker likadant om mycket, men när vi sorterade vad vi skulle ta med oss till Gävle så packade han ner ett par rosa påslakan. Rosa! Det är inte okej! Annars har han bra smak, vittnar Lina.

LÄS OCKSÅ: Erik och Linnéa drömde om barn – nu har Bonde-paret gjort slut

LÄS OCKSÅ: Efter bonde-Erik – han är Linas nya pojkvän: ”Jag är dökär”

Foto: Privat, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN