Artikeln innehåller reklamlänkar

Lina Ilar avslöjar ovanliga namnförslagen till sonen

Lina Ilar och Markus Olsson har kommit på namnförslag på sonen som föds i februari.

Gravida dokusåpa-profilen Lina Ilar och kärleken Markus Olsson har haft svårigheter med att komma på vad deras bebis ska heta. Efter hjälp från Linas följare har de nu enats om namn som skulle kunna passa.

Lina Ilar, 25, har blivit ett bekant ansikte efter sin medverkan i tv-programmen Farmen och Bonde söker fru på TV4. I Bonde söker fru sökte Lina Ilar kärleken i bonden Erik Bäckman, 23, men relationen stannade på vänskapsnivå.

Efter inspelningen av Bonde söker fru hittade Lina Ilar kärleken på annat håll i Markus Olsson, 28, som hon ett par månader senare flyttade ihop med. I september i år kunde paret avslöja att de väntar barn tillsammans, något Hänt var först att berätta om.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Det är helt sjukt, jätteoverkligt verkligen. Vi var på ultraljud i går och efter så känns det mer verkligt. Man har ju bara sett det på graviditetsstickan, men man har ju inte fått riktiga bevis. I går blev det på riktigt, det är jättehäftigt, sa Lina Ilar då till Hänt.

Vid samma tillfälle förklarade Lina Ilar för Hänt att hon gärna ville ta reda på bebisens kön, men att Markus inte delade samma önskan. De bestämde sig därför för att vänta, men till slut kunde de inte hålla sig längre. I början av december avslöjade Lina Ilar könet.

– Det blir en liten pojke. Det blir spännande, sa Lina Ilar till Hänt.

Genast började tankarna på namn till den lille sonen snurra i Lina och Markus huvuden.

– Vi googlar hela tiden men har inte fastnat för något namn. Vi vill inte ha för ovanligt, men inte något jätteovanligt heller. Vi var inne på Elvis, men jag vet inte. Vi får se hur det blir, sa Lina till Hänt.

Följarna fick hjälpa till

Men sökandet på internet genererade inte i något enat namnförslag. Därför vädjade Lina Ilar om hjälp från sina följare på Instagram.

”Nu behöver vi er hjälp med namn till våran lilla, ös på med namnförslag i kommentarsfältet. Vi har inte en aning om namn ännu.. och google är inte till någon nytta. Vore så kul om något av era namn känns rätt!”, skrev hon på Instagram.

In kom förslag från närmare 100 personer – och med deras hjälp har nu  Lina Ilar och Markus Olsson kommit fram till ett par namn som skulle passa deras lille son.

”Läsarna var gulliga och hjälpte till med namn! Vi fastnade för Olle, Elvis, Frans och Milan.. Så det lutar helt klart åt något av dessa namn”, skriver Lina Ilar i ett meddelande till Hänt.

Lina Ilar är nu i vecka 35 och beräknat förlossningsdatum är den 5 februari.

Lina Ilar avslöjade sin graviditet i september 2018.

Lina Ilar och kärleken Markus Olsson träffades på en kryssning i december 2016.

Lina Ilar Bonde sökte kärleken i bonden Erik Bäckman i Bonde söker fru 2016.

Lina Ilar deltog i Farmen 2016.

Lina Ilar.

LÄS MER: Efter diskussionen med sambon – Lina Ilars beslut om barnets kön

LÄS MER: Efter bonde-Erik: Lina Ilar väntar barn med nya kärleken

FOTO: TV4, Privat

SENASTE NYTT!