TV4-profilen lämnade studion – efter stora missen i direktsändning: “Jag tror jag måste gå”

TV4-profilen lämnade studion – efter stora missen i direktsändning:
TV4-meterologen Peter Kondrup försvann mitt under den direktsända väderprognosen i "Nyhetsmorgon". "Jag tror jag måste gå", säger han i programmet.
Annons

Nej, det gick kanske inte riktigt som det skulle för TV4:s meterolog Peter Kondrup under fredagsmorgonens direktsändning i “Nyhetsmorgon”. När han skulle presentera vädret som vanligt började nämligen tekniken strula. Peter Kondrups fjärrkontroll slutade att fungera och han kunde inte längre klicka fram en karta på skärmen för att visa vädret.

Annons

Problemen ledde till att Peter Kondrup tvingades att lämna rutan mitt under direktsändningen.

– Jag tror jag måste gå och klicka fram en karta här borta, jag är strax tillbaka, säger han och går plötsligt ut ur bild mitt under direktsändningen, för att sedan återvända och göra ett nytt försök.

Annons

Återigen misslyckas han med att få fram kartan med fjärrkontrollen.

– Nu ska vi se om fjärrkontrollen fungerar, det gör den inte. Jag kan inte trycka fram mina kartor här, jag vet inte vad det är som har hänt. Så vi lämnar väl tillbaks igen till Maria och Anders, säger han, varpå vädersändningen avbryts.

I stället fick programledaren Maria Forsblom bjuda på en provisorisk väderprognos från “Nyhetsmorgon”-studion.

– Vi har ju sett Peters väderprognos. Jag kan sammanfatta det som mulet, runt noll till fem grader i de översta delarna av landet. Sol i de södra delarna, grattis, ni får upp till 20 grader på söndag, säger hon samtidigt som hon med händer och armar låtsas peka en karta.

Annons

FOTO: Tv4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…