LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Artisternas hårda lyxkrav till TV4 inför Så mycket bättre: "Jävligt dyrt"

06 apr, 2018 
Lina Arvidsson
Eric Gadd, Charlotte Perrelli och Christer Sjögren är tre av fem klara artister i Så mycket bättre 2018. Nu avslöjas en hemlig önskan inför inspelningen.
Annons

Fem av årets artister i Så mycket bättre har nu avslöjats. Christer Sjögren, rapparen Stor, Eric Gadd, Linnea Henriksson, 31, och Charlotte Perrelli, kommer att mötas i sommar.

Trots att det är några månader kvar till inspelningen har artisterna redan börjat kika på vilka låtar de ska spela.

Just låtvalet oroar Eric Gadd. Av hans låtrepertoar hoppas han att det är en låt som flyger under radarn.

– Det är väl om någon rotar fram min första platta, där finns en låt som heter ”Hello Eric”. Den får folk gärna låta bli. Men det är inget som jag kan styra över, säger Eric Gadd till Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Artisternas uppgift i programmet är att göra sin egen version av varandras låtar. Eric Gadd känner sig även ängslig över hur hans tolkningar kommer att tas emot.

– Man kommer att försöka frigöra sig på ett sätt men samtidigt blir man ju orolig över att man ska klampa någon på tårna och förändra för mycket, säger Eric Gadd.

Annons

Sommaren känns ännu långt borta, men Eric Gadd och Linnea Henriksson ser fram emot inspelningen. På frågan om de ställt några krav på produktionen svarar Eric Gadd jakande.

– Jag har bara lagt in att vinet ska vara jävligt dyrt, säger Eric Gadd.

– Fan, jag skulle också ha tänkt på det. Som sagt, jag var väldigt snabb med att bara skrika ja. Så jag failade nog alla möjligheter i sådant fall. Jag tror att det här bara blir riktigt roligt, säger Linnea Henriksson.

Ytterligare två artister till Så mycket bättre kommer att avslöjas under våren.

FOTO: Ibl

Annons