LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-Kevins oväntade uppbrott: Därför tog det slut med Lovisa

05 apr, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Kevin Klein visade sin kärlek för flickvännen Lovisa inför hela svenska folket i Idol 2017. Men de har gått skilda vägar och han berättar nu varför.
Annons

I höstas var Kevin Klein, 25, en av de som kämpade i resan mot att bli Idol 2017, han tog sig inte hela vägen fram utan slutade på en femte plats i tävlingen där Chris Kläfford, 28, stod som vinnare. Under säsongen var en musikkarriär dock inte det enda Kevin jagade, han var även på jakt efter kärleken. Öppet berättade deltagaren om sin svårighet att hitta någon att älska. Men en bit in i säsongen blev det ändring på det. Man kan säga att programmet gav henne en spark i rätt riktning och genom det hittade han kärleken Lovisa då han pratat om sin kärlekssorg i tv-rutan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi kan relatera mycket till varandra, vi har varit med om samma saker, sa Lovisa om Kevin till Hänt efter de avslöjat sin kärlek.

Efter att Kevin visat upp sin kärlek på sociala medier så valde han dessutom att visa henne live för hela Sverige då han drog upp henne på scenen mitt i sitt framträdande. Det var den största kärleksgesten som setts i svenska Idol genom alla år. Kärleken spirade mellan paret och många trodde nog att det skulle vara länge. Men nu berättar Kevin att paret har gått skilda vägar.

Annons

– Lovisa och jag växte ifrån varandra tyvärr, men jag tycker att hon är en jättefin tjej och önskar henne allt det bästa i livet, säger han till Hänt.

Men kärlek har Kevin inte brist på trots uppbrottet då han sedan någon månad tillbaka har en ny partner. Dessutom är han i full gång med ett nytt eget projekt som han driver på sin Youtube.

– Jag har aktivt sökt efter unga sångerskor som har talang och vill ge dem en plattform genom att spela in duetter på studion och lägga upp det på min Youtube-kanal

Foto: IBL

Annons