Idol-profilens ärliga kärlekshyllning – till nya flickvännen

Från hjärtesorg till kärlekslycka. Kärleken sprudlar mellan ”Idol”-deltagaren Kevin Klein och hans nya flickvän Lovisa. På sin Instagram hyllar han nu henne.

Efter flera år av sökande har årets “Idol”-deltagare Kevin Klein, 25, äntligen funnit kärleken. Han klev in i programmet som singel, och väl där var han öppen med sin svårighet att hitta någon att älska. Men nu har det blivit ändring på det, och kanske kan man påstå att ”Idol” gav honom en spark i rätt riktning. Lovisa är Kevins nya flickvän. Hon hörde av sig till honom efter att han pratat öppenhjärtigt om sin kärlekssorg i rutan.

Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Från kärlekssorg till kärlekslycka. Öppenhjärtig är han fortfarande, men nu med andra känslor.

En pärla som jag aldrig trodde fanns, som jag länge har letat efter”, skriver han på sin Instagram, och med hashtagen ”true love” visar han att han, äntligen, hittat sitt livs kärlek.

Men det är fler som är glada över att Kevin funnit kärleken. I kommentarsfältet visar följarna sin glädje, och önskar honom och flickvännen all lycka.

”Så otroligt glädjande att se! Myser verkligen när jag ser hur kära ni är och att Kevin Mr Romantic Klein har hittat det han så länge letat efter. DU om någon förtjänar verkligen true love. Njut och ta hand om varandra!”, skriver en följare.

”Åh! Mitt hjärta svämmar över av lycka för din/er skull”, skriver en annan.

Och någon som passar på att kärlekshylla tillbaka är Lovisa.

”Jag älskar dig så mycket mitt hjärta”, svarar hon på Kevins fina ord.

LÄS OCKSÅ: Idol-favoriten avslöjar: Hon är min nya flickvän

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: SVT-profilen och Idol-deltagaren klara för Melodifestivalen

Foto: IBL

SENASTE NYTT!