TV4 om Felix Almsveds regelbrott i Bachelor: ”Överraskade oss”

TV4:s ord om Felix Almsveds regelbrott i Bachelor Sverige.
I Tjejerna berättar allt avslöjas det att Felix Almsved kontaktat flera tjejer efter att de åkt ut ur Bachelor. Detta är emot reglerna.
Nu berättar TV4 hur de ser på regelbrottet – och vad det får för konsekvenser för Felix fortsatta kärleksresa.
Annons

Under hela hösten har TV4-tittarna kunnat följa Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27, i deras jakt på kärlek i Bachelor Sverige 2019. Felix gjorde entré i programmet något senare, vilket betydde att Simon fick en hel vecka på sig att dejta tjejerna innan han fick konkurrens.

Annons

När Simon fick veta att han inte längre skulle den enda bachelorn i programmet väcktes starka känslor inom honom. För Hänt berättade han om ilskan och besvikelsen han kände över TV4:s val att ändra konceptet.

– Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon Hermansson till Hänt i september.

Annons

Strax innan Felix Almsved klev in i programmet gästade Simon Hermansson TV4:s Efter fem. Där han fick se ett inslag där Felix intervjuades i programmet och avslöjade sedan hur relationen mellan dem är idag, efter inspelningen.

– Det har väl aldrig varit en relation på det sättet. Vi satt ju inte och umgicks, utan vi hade våra dejter på varsitt håll och jag tror att jag satt ner och åt frukost med Felix en gång, sa Simon Hermansson i Efter fem.

Tjejernas chock över Felix regelbrott

Bachelor har de Simon och Felix fokuserat på sina kärleksresor på varsitt håll – och båda två har till synes fattat tycke för olika tjejer. Felix har bland annat dejtat Lisa Englund, som sökte in till programmet för att dejta just honom.

Annons

Men i det senaste avsnittet av eftersnack-programmet Tjejerna berättar allt kommer det fram att Lisa inte är den enda tjejen som Felix riktat sitt intresse mot. I ett smygfilmat klipp avslöjar Lisa att Felix skrivit till en annan tjej som redan åkt ut ur programmet.

– Felix har skrivit till Eleonor, säger Lisa i klippet till producenten som sitter i samma bil.

– Nu? frågar producenten.

– Efter att hon åkt ut ja, säger Lisa.

Annons

Lisa berättar vidare att det var Eleonor själv som avslöjade för henne att Felix hade skrivit till henne.

– Det är lite konstigt beteende faktiskt, säger hon i det smygfilmade klippet.

– Ja, han får inte ens göra det heller, svarar producenten.

I studion kommer det fram att fler tjejer blivit kontaktade av Felix efter att de åkt ut, vilket upprör de andra tjejerna. Både de som är kvar i programmet och de som åkt ut. Saken diskuteras och flera av tjejerna är eniga i att de inte tycker att Felix kontaktsökande var okej – och de frågar sig om det var värt det för honom att bryta mot reglerna.

Annons

TV4 om konsekvenserna

För Hänt berättar TV4 att Felix regelbrott förvånade produktionen, men att de valde att låta det gå för den här gången.

”Det överraskade oss att Felix visade sig vara så busig att han bröt mot våra regler. Men det var ändå så pass harmlöst, en snabbreaktion på en instastory, att vi valde att inte vidta några disciplinära åtgärder denna gång. Men hade det upprepats skulle vi kanske behövt ta i med hårdhandskarna”, skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, i ett mejl till Hänt.

Bachelor – tjejerna avslöjar allt sänds måndag och torsdag på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…