Bachelor 2019: Därför deltar inte Linn i Tjejerna avslöjar allt

Bachelor 2019: Därför deltar inte Linn i Tjejerna berättar allt
Tittarna följer spänt Simon Hermanssons och Felix Almsveds kärleksjakt i årets Bachelor – och många följer även dramat vi inte får se i programmet i Tjejerna avslöjar allt.
Men det är inte alla tjejer från säsongen som medverkar i programmet. Linn Helenesdotter medverkar inte – och för Hänt förklarar hon varför.
Annons

En hel del drama uppstått i årets säsong av Bachelor, och den största snackisen har handlat om produktionens besluta att chocka både deltagarna och tittarna med en extra ungkarl. I programmet får tittarna följa två ungkarlar på jakt efter kärlek, istället för en. Tjejerna har nu chans till romans med både Simon Hermansson och Felix Almsved.

Annons

I sidoprogrammet Tjejerna avslöjar allt får tittarna varje vecka ta del av extra material som inte visas i Bachelor, och tjejerna ger sin syn på vad som hänt under inspelningarna i Sydafrika. Även i Tjejerna avslöjar allt uppstår det en hel del drama. En av tjejerna, Linn Helenesdotter, medverkar inte i programmet och har därför ingen möjlighet att berätta sin syn på vissa händelser.

Annons

”Vi hade såklart önskat att Linn kunde vara med i Tjejerna avslöjar allt-studion men nu hade hon inte möjlighet till det och det får vi acceptera”, förklarar Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, för Hänt.

För Hänt förklarar Linn själv varför hon inte är med i Tjejerna avslöjar allt.

”Jag hade ett arbete att gå till som jag inte kunde vara ledig ifrån”, skriver hon i ett meddelande.

Simon Hermanssons hårda ord

Ett av inslagen som programledaren Malin Stenbäck lyfter i kvällens avsnitt visar en upprörd Simon Hermansson. Klippet är smygfilmat, något som inte tidigare visats för tittarna. Han går hårt åt mot Linn efter att han fått höra saker som hon enligt andra har sagt, något som han inte uppskattar.

Annons

– Det här är så jävla äckligt! Jag hatar sådana här människor. Jag kommer att konfrontera henne. Duktigt, säger han bland annat i klippet.

För Hänt berättar TV4 om beslutet att visa klippet – trots att Linn inte finns med i studion och kan berätta situationen från sin sida.

”Vi kan inte av den anledningen undanhålla viktiga pusselbitar av Bachelordramat för tittarna. Därför visar vi materialet. Malin Stenbäck var i studion noga med att påpeka att Linn inte var på plats och Malin var även noga med att kritisera och ifrågasätta så fort tonen började bli hård. Därför tycker vi att vi ger dramat en balanserad bild”, berättar Hans Abrahamsson.

Bachelor – Tjejerna avslöjar allt sänds måndag och torsdag på TV4 Play och C More.

Annons

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…