TV4-mamman Caroline Kejberts ord om karriärbeslutet

Caroline kejberts beslut om bloggandet efter dottern Wildas födsel
Caroline Kejbert har efter sin medverkan i Bonde söker fru en följarskara på över 100 000 följare – och kanske blir de nu en aning besvikna efter att hon delat sina tankar kring sitt bloggande.
”Jag börjar fundera på om det ens är värt att ha den kvar”, skriver Caroline.
Annons

Caroline Kejbert blev ett känt ansikte efter sin medverkan i Bonde söker fru på TV4, där hon fann kärleken i bonden Joacim Rickling. Tillsammans bor nu Caroline och Joacim på Tuna gård tillsammans med dottern Wilda som föddes i början av året.

Annons

Tittarna kunde efter Bonde söker fru följa parets kärleksresa i egna tv-serien Bondeparet på TV4 play. Och det är även en stor skara som följer Caroline Kejbert på sociala medier – både Instagram och bloggen.

Däremot har Carolines bloggande blivit lidande sedan hon blev mamma, uppdateringar sker mer och mer sällan. Efter en längre paus i våras förklarade hon för Hänt:

Annons

– Jag tror att det är någon sorts prestationsgrej att när man väl skriver så vill man ju att det ska bli bra, så att det ska komma från hjärtat. Man vill ju inte skriva hux flux. Så det är väl därför som det kanske har tagit lite mer energi för mig än vad det borde ha gjort.

Nya orden om framtiden

Nu har hon varit frånvarande från bloggen igen, och ger nu sin förklaring till varför. Senast hon uppdaterade var den 25 augusti – och nu drygt en månad senare förklarar hon hur det ligger till.

Jag har varit så extremt dålig på att blogga och jag börjar fundera på om det ens är värt att ha den kvar. Men jag kan ibland tycka att det är superskönt att gå in och skriva av sig lite och då brukar jag alltid länka på Instagram så att man inte missar något”, förklarar hon i ett nytt inlägg på bloggen, och fortsätter:

Det är ju såklart inte alls roligt att följa en blogg som uppdaterar en gång i månaden typ, men jag har verkligen så svårt att hinna.

Annons

Livet som småbarnsförälder kräver som bekant en hel del tid, och Caroline har, inte helt oväntat, svårt att hitta tid till andra måsten.

När Wilda väl sover så vill jag ”hinna med” så mycket annat. Är det någon mamma där ute som känner igen sig? Att man vill försöka hinna med så mycket medan barnet sover, typ som att bara sätta sig med en kopp kaffe eller passa på att dammsuga?

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…