Andrea Norrmans bebislycka – avslöjar ovanliga namnet på sonen

Andrea Norrman har fött sin son Louie.
Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman har blivit mamma för andra gången. Nu berättar hon om känslorna efter förlossningen.
Annons

Andrea Norrman, blev ett känt ansikte när hon gjorde entré i TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel 2017. Efter inspelningen tog hennes liv en vändning då hon träffade kärleken Linus Bergman, 24, och bytte festande mot familjeliv. Det dröjde nämligen inte länge innan Andrea och Linus avslöjade att de väntade sitt första barn ihop – och på nyårsafton 2017 kom dottern Belle, 1, till världen.

I februari kunde paret avslöja att de återigen skulle utöka familjen. På sin blogg skrev Andrea Norrman om känslan över att inom kort bli tvåbarns-mamma.

Annons

”Jag har sedan så länge jag kan minnas, drömt om att ha två barn. Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev hon då i ett inlägg.

Annons

Under graviditeten har Andrea Norrman delat med sig om sina tankar och känslor på sin blogg, i sociala medier och även i realityserien Unga föräldrar på TV4. I Unga föräldrar fick tv-tittarna bland annat ta del av stunden då Andrea fick se ett positivt svar på graviditetstestet – och tårarna rann ner för hennes kinder när hon visade upp stickan för kameran.

Lillebror har kommit till världen

Senare delade Andrea även med sig om att bebisen i magen var en liten pojke. I ett inlägg på Instagram publicerade hon då en bild på bebiskläder ihop med bilderna från ultraljudet och skrev:

Tänk att magkänslan hade rätt, igen. Älskade lillebror vad vi längtar efter dig”.

Och nu är lillebror här! På Instagram delar Andrea Norrman en första bild på sonen och avslöjar samtidigt vad han ska heta.

”Välkommen till världen älskade Louie”, skriver hon till en bild där hon kysser Linus och har sonen på bröstet.

Annons
View this post on Instagram

❤️Välkommen till världen älskade Louie❤️

A post shared by Andrea Norrman (@andreanorrman) on

I kommentarsfältet överöses nu de nyblivna tvåbarns-föräldrarna med gratulationer från Andrea Norrmans följare:

”Stort grattis!!”, skriver en.

”Grattis! Så fint namn också!”, skriver en annan.

”Välkommen till världen Louie”, hälsar en tredje.

Annons

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…