Andrea Norrmans plötsliga livsförändring innan förlossningen

Andrea Norrman berättar om förändringen med familjen bara två månader innan beräknad förlossning av sonen i september.
Med mindre än två månader kvar till beräknad förlossning går TV4-mamman Andrea Norrman ut med nyheten om den stora förändringen som kommer ske bara några dagar innan sonens födsel.
Annons

Andrea Norrman, 22, blev ett känt ansikte genom sin medverkan i dokusåpan Paradise hotel 2017, men det var inte sista gången vi fick se henne i tv-rutan.

Numera är hon en av profilerna i programmet Unga föräldrar på TV4, tillsammans med kärleken Linus Bergman och dottern Belle, 1, som föddes på nyårsafton 2017.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I februari avslöjade Andrea den glädjande nyheten att hon och sambon väntar sitt andra barn – och Belle blir därmed storasyster till en liten pojke. Barnet är dessutom beräknat att födas den 8 september, vilket är Andreas egna födelsedag.

Annons
Annons

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea i ett inlägg på sin blogg.

Andrea Norrman hoppas lillebror väntar

Under hösten sker mycket förändringar hos den lilla familjen. Inte nog med ett litet bebistillskott – i samband med beräknad förlossning kommer de att flytta till nytt boende i Nacka i Stockholm.

Annons

Det är på Instagram som Andrea delar med sig av en selfie på hela familjen tillsammans med en lägenhetsbroschyr. Två månader innan lillebrors ankomst har de alltså köpt nytt boende.

”Utflytt från nuvarande lägenheten är 1 augusti och inflytt i nya (lägenhet 3a/möjlig 4a på 91 kvm) 2 september. Bara några dagar innan BF. HOPPAS att lillebror väljer att stanna inne tills flytten är klar och vi i alla fall har flyttat in sängen!”, skriver Andrea Norrman till bilden.

Annons

Flytten verkar bero en hel del på praktiska skäl. Lägenheten som familjen bor i nu är nämligen 62 kvadratmeter och där skulle det inte få plats med en spjälsäng i sovrummet. Dessutom ska storasyster Belle få ett eget rum.

För att vara på den säkra sidan kommer Andrea börja förbereda för sonens ankomst redan nu.

”Bara att börja tvätta bebiskläder och packa BB-väskan som får ligga i bilen från 1 aug IFALL han skulle få för sig att göra entré tidigare”, skriver Andrea Norrman.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…