TV4-kollegans avslöjande om Tilde de Paula Eby – förändringen i Efter fem

Tilde de Paula Eby
Exklusivt

Succéprogrammet Efter fem har flera älskade programledare.
Nu avslöjar TV4-kollegan förändringarna för Tilde de Paula Eby framåt.
Läs allt här!
Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”
0:52

Efter reklamen: Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

(0:52)

Slå på ljud

Sommaren har sakta men säkert bytts ut till höst och detta innebär att flera program som haft ett uppehåll under sommaren är tillbaka i tablån. Ett av dem är inget mindre än Efter fem på TV4 som blivit en riktig tittarfavorit sedan starten för fyra år sedan.

Sedan premiären har det hänt både ett och annat. Till en början var det bara den omåttligt populära programledaren Tilde de Paula Eby, 49, som styrde skutan. Men nu har hon fått sällskap av flera TV4-profiler så som Anna Brolin, 42, Axel Pileby, 35, Henrik Alsterdal, 42, och Maximilian Artell, 31.

Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Se klippet här!

Axel Pileby ersatte Tilde de Paula med bravur

En av programledarna har verkligen fått visa framfötterna i rollen som programledare av Efter fem – nämligen Axel Pileby.

Efter att Tildes succéprogram Tilde hade premiär förra sommaren fick hon nämligen möjlighet att även sända några avsnitt under våren därpå.

Detta resulterade i att hon saknades under några avsnitt av Efter fem och Axel fick då axla rollen som programledare – något tittarna verkligen uppskattade!

”Får man inte missa! Bra trio! Axel du gör det bra du passar i den rollen i programmet!”, skrev en person då.

”Axel gillar dig mer och mer”, skrev en annan.

Förändringarna i Efter fem – kollegans avslöjande

Det är nog ingen som missat att riksdagsvalet är alldeles runt hörnet, och någon som har lite extra koll på detta är just Tilde. Hon berättade nämligen på sin Instagram att hon kommer att jobba hårt med just valet.

”Två veckors rivstart på hösten med Efter fem. Nu preppar jag inför Valveckan och önskar Anna varmt välkommen tillbaka från Farmen!”, skriver Tilde.

Under torsdagen var hon tillsammans med Axel på besök i Eskilstuna med Efter fem där de intervjuade partiledarna inför torsdagens stora debatt. Och dagen därpå visade hon upp att hon fick sitta med i kontrollrummet för Efter fem i väntan på att få prata om valvakan nu på söndag.

Men på kvällen däremot fick hon ta lite välförtjänt ledigt och ägnade den till att gå på komikern Celeste Barbers, 40, show.

I ett meddelande till Hänt berättar Axel Pileby att det inte är någon större skillnad för honom nu under valet när Tilde inte är i studion, men att han fått hoppa in några gånger som programledare. Det gör både oss och tittarna glada!

Ingen större skillnad för mig! Vi har jobbat ihop som vanligt och så har jag även hoppat in några pass som programledare.” skriver Axel till Hänt.

Så lite valspecial är det allt i det så omtyckta programmet! Tilde kommer dessutom leda TV4:s valvaka nu på söndag när valet går av stapeln.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!