Tv-frun Elena Belle i stort bajskaos: ”Fruktansvärt”

Nyblivna mamman Elena Belle har precis fått sin första dotter tillsammans med maken Michael Theanne. Men när det kommer till att ta hand om bebisens bajs får Hollywoodfrun panik. – Det är jätteäckligt, säger hon i kvällens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Elena Belle, 32, blev så sent som förra veckan mamma för första gången. ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen, som tidigare hette Natacha Peyre, välkomnande tillsammans med maken Michael Theanne, 41, en liten flicka som har fått namnet Luna.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

“Jag är så lycklig att få vara din mamma”, skrev Elena på Instagram och la upp en första bild på bebisen.

Men samtidigt som tv-frun precis blivit förälder sänds också “Svenska Hollywoodfruar” på TV3. Programmet spelades in i i våras, flera månader före Elena Belles förlossning, och i kvällens avsnitt bestämmer sig tv-frun för att gå en bebiskurs inför det stundande föräldralivet.

– Jag har lite panik inför det här med barn. Jag tror att alla nya mammor behöver gå en bebiskurs, för man har ju ingen aning om vad man sysslar med. Jag är mest orolig för att göra något extremt fel, som är farligt för bebisen, för så lite vet jag. Det är en helt ny värld för mig, jag är i nöd, säger hon i programmet.

Elena Belle planerar att på kursen lära sig allt från att bära barnet och amma till att få det att rapa eller att sluta skrika. Men det är när det kommer till blöjbyten som Hollywoodfrun får riktig panik. När kursledaren förklarar att Elena kan se om blöjan är våt genom att kolla om det blivit ett grönt streck från kissindikatorn blir hon förvirrad.

– Vadå kissar de grönt? säger hon i programmet, medan kursledaren skrattar och skakar på huvudet.

Men det är inte heller kisset som skrämmer Elena Belle mest – utan bebisens bajs.

– Kan bajset komma ut ur blöjan?! Det låter fruktansvärt. Det är jättesvårt att skydda sig från bajset om det kommer från alla håll och kanter. Det är jätteäckligt, säger hon och fortsätter:

– Tänk om man själv behöver spy samtidigt när man ser allt bajs?

Elena Belle med maken Michael Teanne.

28 september föddes dottern Luna.

Elena Belle på TV3:s pressträff 2016.

Vigselringen som Elena Belle fick av Michael Theanne.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdagar på TV3 och Viafree.

Foto: TV3, Instagram

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

LÄS MER: Elena Belle ska äta sin moderkaka: ”Känns rimligt”

FRÅN FÖRSTASIDAN