TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belle ska äta sin egen moderkaka: "Känns rimligt"

22 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Elena Belle ska snart bli mamma för första gången. Efter förlossningen planerar hon nu att spara sin egen moderkaka – för att äta upp den.
Annons

Elena Belle, 32, går i väntans tider. Inom väldigt, väldigt kort är “Svenska Hollywoodfruar“-profilen, som tidigare hette Natacha Peyre, beräknad att föda sitt första barn. Barnet, som hon väntar tillsammans med maken och dj-managern Michael Theanne, 41,  är en flicka som ska få namnet Luna.

Inför förlossningen har paret förberett dotterns ankomst in i det sista. Bland annat har Luna redan fått ett perfekt inrett eget rum och ett eget Instagramkonto, med över 4000 följare. Dessutom har Elena Belle införskaffat en speciell kylväska, som hon ska spara sin moderkaka i.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har köpt en speciell kylväska som vi ska spara moderkakan i efter förlossningen, för att sedan skicka den vidare på torkning och göra piller av den, säger Elena Belle till tidningen Mama och fortsätter:

– Jag har hört att det ska vara jättebra att äta moderkakan, alla andra djur gör ju det, så det känns ju rimligt på något vis.

Annons

Och Elena Belle är inte den enda i Hollywood som hakar på trenden att äta upp sin egen moderkaka. Rachel ”Yoga Girl” Bråthén, 28, har ätit sin moderkaka, precis som Kim Kardashian, 36.

Moderkakan är ett tillfälligt organ i kroppen, som sitter fäst på insidan av livmoderväggen och växer precis som fostret under graviditeten. Moderkakan tar emot näring och syre via moderns blod och överför det till fostret.

Se "Sperma-soffan" i TV4's Let's DanceBrand logo
Se "Sperma-soffan" i TV4's Let's Dance

Foto: IBL

Annons