Följarna häpnar – efter Elena Belles bild på nya babyrummet

Följarna häpnar – efter Elena Belles bild på nya babyrummet

Elena Belle är gravid med sitt första barn, en flicka som ska få heta Luna. Nu visar Hollywoodfrun upp dotterns redan klara babyrum – något som får hennes följare att fullständigt tappa hakan.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn. Barnet, som är en flicka, ska få namnet Luna. Men graviditeten har minst sagt varit tuff för Hollywoodfrun. Elena Belle har tidigare berättat för Hänt att hon inte gillar den stora förändringen som hennes kropp genomgår under graviditeten och att hon känner sig ”tjock”.

Men som tur är har hon under hela graviditeten fått både stöd, kärlek och dyra presenter från sin make, den kända dj-managern Michael Theanne, 41. Så sent som förra veckan visade Elena Belle upp en sprillans ny Range Rover, värd cirka en miljon kronor, som hon fått i present.

Nu har paret också inrett sitt kommande barns eget lilla rum i Hollywood. På Instagram har Elena Belle lagt ut ett foto på rummet, där det är tydligt att lilla Luna kommer att bo som en prinsessa. Rummet, som går i vitt, grått och rosa innehåller bland annat en spjälsäng med quiltad sänggavel, två kristallkronor, en kungakrona i silver, en vit gunghäst och en stor spegel.

“Är så kär i lilla Lunas nya hem”, skriver Elena Belle på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Första bilden på Elena Belles babybula: ”Gillar det inte alls”

Bilden på babyrummet har fått Hollywoodfruns följare att fullständigt häpna. Över 3000 har gillat bilden och i kommentarsfältet hyllar följarna tv-profilen för hennes goda smak och fina inredning.

“Wow”, skriver en.

“Finaste jag sett!!”, skriver en annan.

“Kan jag få flytta in i hennes rum?!”, skriver en tredje.

Elena Belle har också redan ett Instagramkonto till sin ofödda dotter, där hon postar bilder som om hon vore barnet själv. På Lunas konto har hon också lagt upp en bild på rummet med bildtexten:

“Tack mamma och pappa för att ni gjort det här drömrummet till mig. Jag älskar er!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BUTJt7BljxN/?taken-by=lunabelletheanne&hl=sv

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

SE OCKSÅ: Här får Hollywoodfrun Isabel Adrian motorstopp mitt ute i ingenstans – under inspelningen med Hänt.se 

Här får Samir och Isabel motorstopp – mitt ute i ingenstans
Slå på ljud

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN