Första bilden på Elena Belles babybula: "Gillar det inte alls"

Elena Belle går i väntans tider. Men graviditeten är allt annat än lätt att hantera för Hollywoodfrun. Nu berättar hon om känslorna kring att kroppen förändras – och visar också upp sin växande babybula för första gången.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, tidigare Natacha Peyre, är gravid i vecka 18 med sitt första barn. Barnet, som är en flicka, ska få namnet Luna och både Elena och hennes man Michael Theanne, 41, är exalterade över att bli föräldrar.

Samtidigt går Elena Belle igenom en tuff tid, där hon försöker att acceptera de förändringar som hennes kropp genomgår. Den forna modellen har alltid varit smal och är van vid sin lilla kropp, men ju längre graviditeten fortskrider, ju större blir hennes mage. På Instagram har tv-profilen slutat publicera nytagna bilder, och väljer i stället att lägga upp gamla bilder där hon inte var gravid.

För Hänt berättar Elena Belle att hon inte var beredd på känslorna som uppstått i samband med den förändringen.

– Allt har gått jättebra tills nu. Jag mår bra och bebis mår bra. Men det är hårt arbete att vara gravid, säger hon till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

Tv-profilen, känd från “Svenska Hollywoodfruar”, berättar att hon, förutom sin förändrade storlek, också har drabbats av näsblod och andningssvårigheter i samband med sin graviditet.

– Man förväntar sig att man självklart blir större när man blir gravid. Men det är så mycket mer än så. Allt är upp och ner när man är gravid. Huden, vätska i kroppen, hormoner, näsblod, svårt att andas och mycket mer, säger hon.

Hur känns det att din kropp förändras utseendemässigt just nu?

– Jag gillar det inte alls. Alla jag känner är singlar och snygga, och så sitter man hemma tjock och kan inte göra så mycket, säger hon.

Men trots känslorna kring förändringen, väljer Elena Belle ändå att visa upp sin växande babybula för Hänt. Här är den första bilden på gravidmagen!

Elena Belles babybula. Foto: Privat

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot gravida Elena Belles hårda nannykrav

Foto: IBL, Privat