Stor ilska mot gravida Elena Belles hårda nannykrav

Hollywoodfrun Elena Belle vill ha två nannys anställda dygnet runt efter förlossningen så att hon själv kan sova, träna och duscha – något som har fått hennes följare att rasa.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid. Hon väntar sitt första barn tillsammans med sin nyblivna maken Michael Theanne, 41, och beräknas föda i september.

Men redan nu har Elena Belle börjat planera inför sitt föräldraskap och i ett inlägg på sin blogg radar hon upp punkter som hon måste bocka av innan förlossningen. Bland annat ska hon gå föräldrakurser och inreda barnets rum – men också anställa två barnflickor att ta hand om bebisen.

LÄS MER: Hollywoodfrun Elena Belle har gift sig: “Var som en dröm”

“Vi måste hitta två nannys som också är sjuksköterskor och jobbar med barn. En som jobbar natt och en som byter av och jobbar dagtid. Missuppfatta mig inte, jag vill vara med min bebis hela tiden men vill ha en extra hand nära hela tiden om jag behöver, samt någon som kan lära mig saker.”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg och fortsätter:

“Jag vill kunna sova om jag behöver, träna och kunna ta en dusch i lugn och ro om jag behöver.”

 

I kommentarsfältet rasar nu Hollywoodfruns följare mot hennes plan att ha barnflickor tillgängliga dygnet runt.

“Varför blir du gravid om du inte kommer vilja vara med barnet? Nannys dygnet runt är extremt ego och sorgligt på något sätt. Jag hoppas för barnets skull att du tänker om under graviditeten och mognar”, skriver en följare och får snabbt medhåll:

“Jag tycker att du är för omogen för att ha ett barn…. Två nannys? Så du slipper ta hand om ett barn? Vad jobbar du ens med som kräver två nannys? Så du får sova, träna och duscha? Men suck alltså! Nu måste du kliva ner från dina höga hästar och bete dig som en vuxen! Ett barn är inte en prydnad! Väx upp och sluta bete dig som Peter Pan!”, skriver en annan.

“Haha, jag vill också bara vara mamma när det är roligt!”, skriver en tredje.

I ett nytt inlägg svarar Elena Belle på den svidande kritiken och kallar det för “svensk avundsjuka”.

“Jag gillar inte att såga ‘den svenska avundsjukan’. Om ni läser mitt inlägg där det står att vi ska ha två nannys, en på natten och en på dagen, så har jag också skrivit att jag kommer att vara med mitt barn hela tiden. Att ha någon som är hemma som hjälper mig och lär mig saker ju bara bra”, skriver hon och fortsätter:

“Om man inte behöver vara en söndersliten mamma och man har möjligheten att ha hjälp, varför ska man då inte ha det?”

LÄS MER: “Svenska Hollywoodfruar”-profilen är gravid

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!