TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Elena Belles plan – skönhet-singrepp efter förlossning

18 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Elena Belle väntar sitt första barn. Men förutom att planera för förlossningen, planerar tv-stjärnan nu redan för hur hon ska komma "i sitt livs form" direkt efter att barnet är fött.
Annons

Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn. Graviditeten har kommit till den tredje månaden och i väntans tider planerar man ju gärna inför förlossningen. Men “Svenska Hollywoodfruar”-profilen har också redan börjat tänka på vad hon ska göra efter det att barnet har fötts. Elena Belle ska nämligen komma i “sitt livs form” när hon blir mamma.

“Kommer ni ihåg vilken ångest jag hade när jag skulle fylla 30, då lovade jag mig att vara i den bästa formen i mitt liv och det var jag. Nu är mitt nya mål att vara i den bästa formen i mitt liv efter att jag fött barnet”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Så peppad, älskar svåra mål, jag är ju en tävlingsmänniska. Men tävlar bara mot mig själv.”

Elena Belle, som tidigare bloggat om att hon vill ha tid att hinna träna och duscha när hon är nybliven mamma och därför anlitat flera barnflickor som ska ta hand om barnet, har också stora planer på hur hon ska komma i form. I januari nästa år flyger hon till Sverige, för att göra nya skönhetsingrepp.

“Jag kommer att åka till min favoritklinik där och fixa nya fillers och göra cool sculpture. Man får ju inte göra något när man är gravid, så detta blir några månader efter. Samt att cool scultpure ska hjälpa mig komma i form igen efter graviditeten”, skriver hon.

Elena Belle bloggar flitigt om sin kommande bebis och avslöjade i dagarna barnets kön.

Foto: IBL

Annons