Svenska tv-frun Elena Belle avslöjar könet på sin bebis

Hollywoodfrun Elena Belle är gravid med sitt första barn. På sin blogg skriver om sin glädje över att få en dotter: "Så kul med en flicka så man kan göra tjejiga saker och köpa massa fina klänningar".

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn. Graviditeten har kommit till den tredje månaden och nu har Elena tagit reda på om det är en pojke eller flicka som hon bär på.

“Idag fick vi reda på att våran bebis är en flicka. Vi är så glada! Hon ska heta Luna och kommer att vara en sån liten princessa. Så kul med en flicka så man kan göra tjejiga saker och köpa massa fina klänningar. Det är roligare att köpa tjejsaker tycker jag. Men huvudsaken är att hon är frisk. Alla tester ser jättebra ut än så länge så det känns bra!”, skriver Elena på sin blogg.

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot gravida Elena Belles hårda nannykrav

Elena delar även med sig om nyheten på sitt Instagramkonto.

Redan tidigt i graviditeten startade Elena ett eget Instagramkonto till bebisen – “London_or_Luna”. Nu när de vet att det är en flicka de väntar har de döpt om kontot till “lunabelletheanne”.

LÄS MER: Elena Belle startar konto på Instagram – till sitt foster

Pappan till lilla Luna är maken Michael Theanne, 41, som Elena gifte sig med på paradisön Bora Bora så sen som 27:e december 2016. På Lunas Instagramkonto kan man läsa att det var under bröllopet som hon blev “till” och att hon förväntas födas 28 september 2017.

https://www.instagram.com/p/BQtugU_lnBL/?taken-by=lunabelletheanne

LÄS OCKSÅ: Hollywoodfrun Elena Belle har gift sig: Det var som en dröm

Foto: IBL

SENASTE NYTT!