Elena Belle startar konto på Instagram – till sitt foster

Elena Belle startar konto på Instagram – till sitt foster

Hollywoodfrun Elena Belle är gravid. Och bebisen behöver inte vänta med att skaffa Instagramkonto när den föds – tv-profilen har nämligen redan startat ett åt sitt foster.

”Svenska Hollywoodfruar”-profilen Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid. Hon väntar sitt första barn tillsammans med sin nyblivna maken Michael Theanne, 41, och beräknas föda i september.

Men i väntans tider är det så klart lätt att få långtråkigt. Därför har Elena Belle nu startat ett eget Instagramkonto, inte bara åt sig själv, utan även åt sitt eget foster.  På Instagramkontot ”London_or_Luna” uppdaterar Hollywoodfrun nämligen i ”jag”-form, som om hennes kommande bebis själv hade lagt upp bilderna.

LÄS MER: Hollywoodfrun Elena Belle har gift sig: “Var som en dröm”

”MT och Elena Belle är mina föräldrar. Jag blev till på mina föräldrars bröllopsnatt i Bora Bora och jag beräknas födas den 28 september 2017”, skriver hon på kontot.

Hittills har Elena Belle laddat upp bilder på fostret från sitt ultraljud, samt en bild där Michael står och håller om hennes mage.

”Mina föräldrar och jag”, skriver tv-profilen på sitt fosterkonto.

https://www.instagram.com/p/BQtutQmlktn/?taken-by=london_or_luna

Elena Belle är gravid i andra månaden och på sitt eget Instagramkonto taggar hon också ”London_or_luna” i bilder på sin egen mage. Namnet “London_or_Luna” kommer från att paret ännu inte vet vilket kön deras bebis kommer att få.

“Vår bebis Luna eller London är nästan två månader gammal”, skriver Elena Belle på sitt eget konto.

Men det är inte bara på Instagram som Hollywoodfrun har mycket att göra. Inför förlossningen i september finns en hel lista på punkter som måste bockas av. Elena Belle ska nämligen både gå föräldrakurser, anställa barnflickor och så klart inreda barnets rum.

LÄS MER: Elena Belle om bröllopet: “Gunilla Persson är inte bjuden”

“Det är så mycket att planera nu när jag är gravid. Men det är så tidigt så jag vill vänta med det mesta. Jag försöker läsa så mycket som möjligt om allt som har med bebis och graviditet att göra. Sen måste man gå klasser for att lära sig första hjälpen och massa annat. Vi måste hitta två nannys som också är sjuksköterskor och jobbar med barn. En som jobbar natt och en som byter av och jobbar dagtid. Sen måste vi inreda barnrum och jag vet redan exakt hur jag vill ha det, jag tror att ni kommer att gilla det.”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

LÄS MER: Stor ilska mot gravida Elena Belles hårda nannykrav

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN