Elena Belle om bröllopet på Bora Bora: Gunilla Persson är inte bjuden!

Elena Bell, tidigare Natacha Peyre, gifter sig på Bora Bora i slutet av december. För Hänt berättar hon om vigseln, gästlistan och sitt nya drömjobb.

Den 27 december gifter sig Hollywood-frun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natascha Peyre, på Bora Bora i franska Polynesien. Den blivande maken är engelsmannen Michael Theanne. Paret träffades i Los Angeles där Theanne jobbar som manager åt kända DJ:s. I juli friade han till Elena med en jättering.

– Cermonin ska hållas på en lyxresort. Det är bara vara närmsta familj, föräldrar, syskon och deras barn. 11 gäster totalt, berättar Elena för Hänt.

https://www.instagram.com/p/BM7LyHvDm9z/

Kollegan Gunilla Persson, 57, visade i slutet av “Svenska Hollywoodfruar”-säsongen sig mycket kritisk till Elenas karriär som utvikningsmodell.

– Jag personligen skulle inte vilja ha några karlar som sitter och dreglar över mina bara bröst. Det är inget jag skulle vilja göra, sa Gunilla i programmet.

Trots att de blivit kollegor i serien var någon inbjudan till bröllopet inte aktuell.

– Nej. Hon är inte bjuden, säger Elena.

Läs också: Hollywoodfrun Elena om den vågade kärlekstatueringen

Förutom att gifta sig har hon nu fått ett nytt drömjobb, som baddräktsmodell åt Panos Emporio:

– Att vara modell för Panos var en stor dröm for mig. Panos är bikinikungen och det finns nog ingen som gillar bikinis mer än mig.

Här kan ni se de heta nya bilderna:

Elena Bell visar badmode från Panos Emporio.

Elena Bell visar badmode från Panos Emporio.

Elena Bell visar badmode från Panos Emporio.

Elena Bell visar badmode från Panos Emporio.

Elena Bell visar badmode från Panos Emporio.

Elena berättar att hon hade jättekul när hon tog dem och trivdes med teamet hon jobbade med. Ett litet missöde skedde dock under fotograferingen:

-Det var jättevarmt och jag glömde ta på mig solskydd. För varje timme som gick blev jag bara brunare och brunare. Jag kunde knappt känna igen mig själv när jag kom hem, haha!

Foto: Instagram, Panos Emporio

FRÅN FÖRSTASIDAN