TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Makens miljongåva till gravida Elena Belle: “Perfekt”

16 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Svenska Hollywoodfrun Elena Belle ska snart bli mamma för första gången. Nu har maken Michael Theanne köpt en miljongåva till henne i gravidpresent. "Den blir perfekt för mig och Luna", skriver hon på Instagram.
Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, är gravid med sitt första barn. Barnet, som är en flicka, ska få namnet Luna. Men graviditeten har minst sagt varit tuff för Hollywoodfrun. Elena Belle har tidigare berättat för Hänt att hon inte gillar den stora förändringen som hennes kropp genomgår under graviditeten och att hon känner sig ”tjock”.

Men som tur är får hon både stöd, kärlek och dyra presenter från sin make, den kända dj-managern Michael Theanne, 41. På Instagram visar Elena Belle nu upp den senaste gåvan: En sprillans ny Range Rover, värde cirka en miljon kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Graviditetspresent från min älskling. Den blir perfekt för mig och Luna”, skriver Elena Belle.

I kommentarsfältet har Hollywoodfrun också lämnat en kommentar från just Luna, som trots att hon inte är född än redan har ett Instagramkonto som mamma Elena driver.

Annons

“Jag älskar vår nya bil, mamma”, har Hollywoodfrun skrivit från bebisens konto.

Elena Belle har också tidigare berättat för Hänt att Michael Theanne överöst henne med blommor och presenter sedan hon blev gravid.

–  Han är ett stort stöd för mig. Han ger mig komplimanger varje dag, även då jag har svårt att ta åt mig dem, och är allmänt jättesnäll. Han skickar blommor hela tiden och köper fina presenter till mig, sa hon då.

Foto: Instagram

Annons