Elena Belle har blivit mamma till en dotter – första bilden: "Vackraste jag sett"

Elena Belle har blivit mamma till en dotter – första bilden: "Vackraste jag sett"

Grattis Elena Belle och Michael Theanne! Nu har Hollywoodfrun blivit mamma till en liten dotter som ska få namnet Luna.

Elena Belle, 32, har välkomnat sitt första barn. ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen, som tidigare hette Natacha Peyre, har nu blivit mamma till en liten flicka som ska få namnet Luna. Dottern föddes vid halv tio-tiden på onsdagskvällen, amerikansk tid, i Los Angeles.

Det är maken, dj-managern och den nyblivna pappan Michael Theanne, 41, som avslöjar den glada nyheten på Instagram.

”Den vackraste flicka jag har sett förutom hennes vackra mamma”, skriver han i sitt inlägg.

LÄS OCKSÅ: Elena Belles plan – skönhetsingrepp efter förlossning

Elena Belle har inför förlossningen förberett dotterns ankomst in i det sista. Bland annat har Luna redan fått ett perfekt inrett eget rum och ett eget Instagramkonto, med nästan 5000 följare. Dessutom har Elena Belle införskaffat en speciell kylväska, som hon ska spara sin moderkaka i.

– Vi har köpt en speciell kylväska som vi ska spara moderkakan i efter förlossningen, för att sedan skicka den vidare på torkning och göra piller av den. Jag har hört att det ska vara jättebra att äta moderkakan, alla andra djur gör ju det, så det känns ju rimligt på något vis, har tv-frun tidigare berättat för tidningen Mama.

Elena Belle har också planerat för att göra plastikingrepp i sitt underliv efter förlossningen.

– Jag har också pratat med en läkare om ett kirurgiskt ingrepp jag kanske gör efter förlossningen, för att återställa mig där nere och krympa tillbaka om musklerna skulle bli uttänjda, säger hon.

Elena Belle har tidigare skrivit i sin blogg att hon också planerar att göra ingrepp på resten av sin kropp, för att se ut som hon gjorde före graviditeten igen. I januari planerar hon att flyga till Sverige för att träffa en läkare.

”Jag kommer att åka till min favoritklinik där och fixa nya fillers och göra cool sculpture. Man får ju inte göra något när man är gravid, så detta blir några månader efter. Samt att cool scultpure ska hjälpa mig komma i form igen efter graviditeten”, har hon skrivit på bloggen.

Elena Belle med maken Michael Teanne.

28 september föddes dottern Luna.

Elena Belle på TV3:s pressträff 2016.

Vigselringen som Elena Belle fick av Michael Theanne.

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre.

LÄS MER: Elena Belle ska äta sin moderkaka: ”Känns rimligt”

Foto: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN