TV-bonde akut till sjukhus – stucken av skorpion

TV-bonde akut till sjukhus – stucken av skorpion: ”Väldigt obehagligt”
Linda Lindorff är mitt uppe i inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt i Moçambique.
När TV4-teamet var på väg blev bonden stucken av en skorpion.
”Det kändes som att nån körde in spikar i käken säger han", skriver Linda Lindorff till Hänt.
Annons

Linda Lindorff, 47, syns just nu på TV4 där hon lotsar ensamma bönder genom dejter och kärleksval i Bonde söker fru. Men samtidigt befinner sig programledaren i Moçambique där hon spelar in nya dokusåpan, Bonde söker fru – jorden runt.

Annons

TV4-profilen har tidigare berättat för Hänt att upplägget för det nya programmet är detsamma som i Bonde söker fru – bara det att bönderna är svenskar som driver gårdar i andra länder.

Annons

– Brevskrivarna får bo i vilket land de vill, men vi kommer inte att göra tv-program som sänds utomlands, så det kommer ju vara främst här i Sverige man ser bönderna och vet att de söker kärlek. Men givetvis så får tjejer bosatt i samma land också söka, berättade hon för Hänt i våras.

Bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru – jorden runt är bosatta i Moçambique, Australien, Italien och Spanien. Linda Lindorff har varit på plats för att medverka i produktionen.

Under resan till säsongens sista bonde hamnade Linda Lindorff och TV4-teamet i ett otäckt oväder. Flygplanet fick cirkulera flygplatsen i London i över en timme innan de kunde landa.

Jag har flugit mycket och varit med om dåligt flygväder och svåra förhållanden men detta var bland det värsta jag varit med om. Det var så obehagligt, rena rama domedagskänslan”, skriver Linda Linroff på sin blogg.

När de väl landat och med nöd och näppe hunnit med sitt anslutande flyg kom nästa otäcka besked. Bonden som de var på väg till hade blivit stucken av en skorpion.

Må nu allt gå bra med honom – låt den här skorpionen vara ofarlig …”, skriver Linda Lindorff på bloggen.

Oklar skorpionsort

För Hänt berättar nu Linda Lindorff att bonden är välbehållen – men att det var en otäck händelse.

Han blev stungen i nacken så det var väldigt obehagligt, han visst inte vilken sort det var och fick åka i ilfart till sjukhuset. Det kändes som att nån körde in spikar i käken säger han. Fick ligga ner så inte hjärtat skulle rusa”, skriver programledaren i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsätter:

Det gick tack o lov ändå bra. Han hade svårt att äta första dygnet men nu okej. Fast det är inte så vanligt, vill inte att tjejerna ska bli rädda för att komma hit. Han är fantastisk.

Annons

Inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt har varit tuffare att spela in än den svenska varianten, tycker Linda Lindorff som är full av beundran för de kärlekssökande böndernas mod.

Roligt göra ett nytt program. Tycker det är jobbigt att vara borta hemifrån men älskar att få visa upp de här bönderna och deras driv. Modigt flytta och starta upp ett nytt liv utomlands så här”, skriver Linda Lindorff till Hänt.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…