Linda Lindoff: Så blir TV4:s nya version av Bonde söker fru

Linda Lindorff om nya tv-programmet Bonde söker fru – jorden runt.
TV4-programmet Bonde söker fru är inne på sin 14:e säsong och programledaren Linda Lindorff är i full färd med att dela ut kärleksbrev till årets bönder. Men nästa år kommer Bonde söker fru att se annorlunda ut. Då flyttar sig nämligen programmet utanför Sveriges gränser, berättar Linda Lindorff för Hänt.
Annons

Linda Lindorff, 47, har under 13 år varit programledare för TV4:s program Bonde söker fru. Där har hon lotsat ensamma bönder i jakten på kärlek, fått se par bildas, hjärtan krossas och familjer bli till.

Annons

I sommar spelas 14:e säsongen av Bonde söker fru in och Linda Lindorff är övertygad om att det kommer att bli en spännande säsong, även i år.

Annons

– Det kommer bli en väldigt kärleksintensiv sommar och med tanke på alla fina brev som kommit in så kan jag garantera att det blir hett och förälskat även i år, skriver Linda Lindorff i ett meddelande till Hänt.

I och med den stora succén med Bonde söker fru kommer nu TV4 att utvidga konceptet och ta bondekärleken utanför Sveriges gränser i nya tv-programmet Bonde söker fru – jorden runt.

Linda Lindorff berättar för Hänt att upplägget kommer att vara detsamma som i Bonde söker fru – bara det att bönderna är svenskar som driver gårdar i andra länder.

Annons

– Brevskrivarna får bo i vilket land de vill, men vi kommer inte att göra tv-program som sänds utomlands så det kommer ju vara främst här i Sverige man ser bönderna och vet att de söker kärlek, men givetvis så får tjejer bosatt i samma land också söka, berättar hon.

Linda Lindorffs nya avslöjande om TV4-programmet

Processen att hitta bönder till Bonde söker fru – jorden runt är nu i full gång. Linda Lindorff menar att det är en fördel om brevskrivarna sedan pratar svenska – men det är inte en nödvändighet.

– Sedan har vi förstått att många av de bönder som bor utomlands gärna hittar en kärlek som liksom han/hon uppskattar det svenska språket och har liknande bakgrund just för att inte helt tappa sina rötter. Att hitta nån som pratar svenska gör det lättare att hålla kvar vi sitt modersmål och kunna ge det till sina barn men vi är öppna för allt, skriver Linda Lindorff till Hänt.

Annons

Linda Lindorff kommer att vara med under inspelningen av programmet som kommer ha premiär under våren 2020.

– Det ska bli väldigt roligt och intressant det här, dels att få en liten inblick i hur det är att vara bonde i andra länder, höra om skillnader och likheter, se hur de har det och höra om hur de hamnade där och varför. Sedan är det så klart väldigt spännande att höra om deras längtan efter kärlek och försöka hjälpa dem att hitta det de söker, skriver Linda Lindorff till Hänt.

Inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt kommer att kräva att programledaren tillbringar en hel del tid hemifrån. Barnen Benedicte, Lykke och Wilhelmina får stanna hemma med pappa Jacob Lindorff, 46.

– Det kommer det att bli men jag har en väldigt nära relation med mina barn och när jag inte jobbar mellan olika inspelningsperioder så är jag med dem hela tiden. De vet att min tid med dom är vad jag älskar mest av allt på hela jorden. Sedan har jag ju en fantastisk man så det är ju ingen risk barnen blir ensamma hemma direkt, skriver Linda Lindorff.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Carolina Byrmo/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…