LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Unga mammor-Linn flyttar till 25 kvm – efter uppbrottet från 3:e barnets pappa

16 nov, 2023 
Linn Andersson
I våras gick Linn Andersson och Simon skilda vägar, bara månader efter att de fått sitt första gemensamma barn.
Nu visar sig trebarnsmamman skaffat en ny lägenhet, nämligen en 25 kvadratmeter stor lya i Gamla stan, Stockholm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmammaBrand logo
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

Linn Andersson, 25, slog igenom som en av mammorna i Unga mammor. Idag har hon tre barn med tre olika killar. Det var under förra året som Linn blev mamma till sitt tredje barn då tillsammans med hockeyspelaren Simon Brännvall.

– Hennes pappa och jag separerade nu i början av sommaren, han bodde ju kvar ganska länge. Så vi har väl inte riktigt haft något schema i sommar men nu ska hon bo hos mig tillsvidare, sa hon då.

Idag bor Belle fortsatt med Linn medan de andra döttrarna Juvelia och Tindra bor varannan vecka hos sina pappor.

Annons

Linn Andersson visar upp nya lägenheten – 25 kvadratmeter i Stockholm

Nu har Linn fattat ett nytt stort beslut för sitt liv, hon har nämligen skaffat sig en lägenhet i Stockholm. Vanligtvis bor hon och döttrarna i ett hus i Örebro men nu väntar nya tider.

”Min lilla lägenhet i Stockholm. 25 kvm i Gamla stan”, skriver hon till videkoklippet där hon visar upp hur lägenheten ser ut.

Bland kommentarerna har Linn direkt fått frågor kring hur hon och alla tre barnen ska få plats i lägenheten varpå hon förklarar att hon enbart planerar att bo där under veckorna där flickorna är hos sina pappor.

Linn Anderssons markering efter anklagelserna

Om Linn kommer att ha med sig minstingen till Stockholm är oklart. Nyligen berättade hon att dotterns pappa framöver kommer att börja ha henne mer. Detta uttalande gjorde Linn i samband med att flera följare har hört av sig och anklagat henne för att hindra Belles pappa från att träffa dottern, vilket Linn förklarade inte alls stämmer.

”Hon ska dock börja vara mer med honom nu, vilket gör mig väldigt glad. Har spekulerats att det skulle vara jag som ”tar henne från honom” vilket absolut inte är fallet. Klart att jag egoistiskt sett skulle vilja ha barnen för mig själv MEN det finns faktiskt inget som gör mig mer glad än att barnen får ha en närvarande pappa och mamma”, skrev hon då.

FOTO: Youtube/Tiktok

Annons