LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tove Dalsryds förklaring bakom sitt beteende i Robinson: ”Hade grov PMS”

23 nov, 2023 
Tove Dalsryds konflikt med deltagaren Karolina Tilander har minst sagt väckt starka reaktioner bland tittarna.
Nu berättar Tove om känslorna efter veckans avsnitt.
– Det ni ser just nu är en vecka då jag hade grov PMS.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”Brand logo
Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”

Den senaste veckan i Robinson har minst sagt väckt reaktioner. Det har varit en hel del intriger och bråk och de som har stått i centrum är Tove Dalsryd, 30, och Karolina "Karro" Tilander, 23. Tittarna fick följa deras konflikt som började som en diskussion men sedan urartade totalt.

Petra Malm tvingas avbryta – efter konflikten i Robinson

Det var innan en tävling som programledaren Petra Malm fick avbryta konflikten och ta hand om situationen. Då Karolina slog bort Toves hand som hon lagt på hennes axel och kallade henne "häxa".

– Hon slog mig. Är det ok att hon slår mig?, utbrast Tove.

– Jag vill inte att du går i närheten av mig, svarade Karolina.

– Nu får ni båda vara tysta och lyssna. Tove sluta peta på henne men Karro du får be om ursäkt för det är aldrig ok att slå någon.

På sociala medier har tittarna har uttryckt förståelse på båda sidor. Vissa tycker att Tove hade rätt och vissa tycker att Karro var den som hade rätt.

Robinson-Tove om känslorna i Robinson: ”Hade grov PMS”

I en ny intervju med Nyheter 24 berättar Tove om hur hon mådde under veckan.

Annons

– Det ni ser just nu är en vecka då jag hade grov PMS. Det var verkligen hemskt allt som hände, men men, berättade Tove.

Tove berättar även att hon har fått fint stöd från tittarna.

– Jag har fått så många fina meddelanden och ett sånt fint stöd. Sen är det klart att folk skriver rätt elaka och hårda grejer också men det får man ta.

Tove var den som fick lämna i senaste örådet där hon hade en hemlig immunitet som hon inte valde att använda. I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om anledningen.

– För det var ju ett öråd kvar till finalen. Jag kände också såhär att det kan komma en duell och då är det 50/50 och då kommer jag vinna duellen. Jag vet inte, jag kände bara såhär skitsamma jag gamblar och ser för hade jag klarat det hade jag ju varit i final liksom, säger Tove och fortsätter:

– Jag hade ju räknat alla rösterna och då kände jag såhär "okej det är värt att gambla", för jag ville ju ha kvar den. Och så var det ju 50 % att det skulle bli duell.

FOTO: TV4

Annons