LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tove och Ylwa i stor konflikt efter Robinson – det har hänt: ”Folk vet inte sanningen”

22 nov, 2023 
ROBINSON 2023
Tove och Ylwa fann varandra i Robinson och kom bra överens till en början.
Nu på hemmaplan ser det dock annorlunda ut – relationen är inte som den var förr!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Emilio Mio VegaBrand logo
30 sekunder under press med Emilio Mio Vega

Den här veckan i Robinson har upprört bråk och känslor mellan deltagarna. I måndagens avsnitt fick vi se när Karolina Tilander, 23, slog till Tove Dalsryd, 30, efter en argumentation.

– Det blev så absurt och jag gick ju till och med därifrån, alltså jag kan inte vara kvar om någon får slå mig. Plus att det var typ 50 pers i produktionen som stod och kollade på, sa hon till Hänt.

Det är med andra ord ingen tvekan om att Tove och Karro inte kom överens på ön, men bråken slutar inte där. Nu visar det sig att även Tove och Ylwa Lidén, 66, har kommit i luven på varandra.

Robinson-Ylwa om bråket med Tove

När Hänt når Ylwa berättar hon om problemen dem två emellan.

– Vi hade väl en bra relation när vi kom till Sverige. Men sedan, nu när programmen har börjat sändas, blir jag förtvivlad över allt som skrivs på sociala medier. Nu läser jag inte allting därför att jag bara blir så upprörd, jag menar folk vet inte vad de pratar om och folk vet inte sanningen bakom saker och ting. Så jag kommenterar ju aldrig någonting, säger hon och fortsätter:

Annons

– Men jag blir trött på att Tove ska lägga ut så mycket på sociala medier hela tiden. Jag tycker inte om det.

Ylwa berättar vidare att hon försökt nå Tove nu i efterhand, när programmen sänds, men Tove har inte svarat.

– Jag har försökt att nå henne, jag har ringt henne några gånger men hon har inte svarat. Alltså jag tycker bra om Tove innerst inne men jag tycker inte att det är bra att hon gör som hon gör nu med så mycket skriverier. Nej det tycker jag inte om, det gör jag inte!

Robinson-Tove om relationen till Ylwa: ”Ingen riktig vän”

Även Tove berättar att relationen mellan de två inte är den bästa.

I kvällens avsnitt väljer nämligen Ylwa att gå till Karro och berätta att hon också börjat se de tendenser som Karro sett hos Tove.

– Alltså jag kände redan där och då, den sekunden när hon hade gått till Karro, då var jag bara såhär "du är ingen riktig vän", det spelar ingen roll. Alltså samma sak med Daniela, Emilia, alla dem. Det är ju inte så att jag inte kan umgås med dem men de är inte riktiga vänner och jag har aldrig sett dem som det, säger Tove till Hänt och konstaterar:

– Mina riktiga vänner skulle aldrig någonsin göra så.

FOTO: TV4

Annons