LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför valde Tove Dalsryd att inte använda sin immunitet i Robinson

23 nov, 2023 
TOVE, ROBINSON 2023
Tove satt osäkert inför kvällens öråd i Robinson, men trots detta använde hon inte sin hemliga immunitet och blev utröstad.
Nu berättar hon för Hänt varför hon inte använde immuniteten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svekBrand logo
Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svek

Det har varit en intensiv vecka i Robinson 2023. Det har både varit starka känslor och glädjetårar när deltagarna fick brev hemifrån, men det har också blivit intriger och bråk.

De som stått i händelsernas centrum är Tove Dalsryd, 30, och Karolina "Karro" Tilander, 23. Det började som en diskussion men urartade sedan till att Karro slog till Tove och kallade henne "häxa".

På sociala medier har tittarna förståelse för båda sidor. Vissa tycker att Tove hade rätt och vissa tycker att Karro var den som hade rätt. Det har även blivit lite osämja mellan Tove och Ylwa Lidén, 66.

Därför använde inte Tove sin immunitet

I och med att Ylwa svängt lite i vem hon spelar med och eftersom Tove är väldigt stark i tävlingar var hon i skottlinjen inför örådet. Samtidigt hade hon en hemlig immunitet som hade kunnat rädda henne från att röstas ut.

Annons

Men Tove valde att inte använda sin immunitet. Nu berättar hon varför:

– För det var ju ett öråd kvar till finalen. Jag kände också såhär att det kan komma en duell och då är det 50/50 och då kommer jag vinna duellen. Jag vet inte, jag kände bara såhär skitsamma jag gamblar och ser för hade jag klarat det hade jag ju varit i final liksom, säger Tove och fortsätter:

– Jag hade ju räknat alla rösterna och då kände jag såhär "okej det är värt att gambla", för jag ville ju ha kvar den. Och så var det ju 50 % att det skulle bli duell.

”Tog bara risken”

Med tanke på veckans intriger kanske vissa trodde att Tove hade fått nog och kände sig klar med Karro och gänget. Men så var inte fallet.

Kände du att du ville bli utröstad?

– Nja, hade jag tänkt så hade hade jag nog åkt ut för längesen. Men alltså jag tog bara risken. Nu i efterhand så är det ju klart att jag borde ha spelat safe, men där och då kände jag bara såhär att jag vill känna att jag är i final, säger Tove och tillägger:

– För jag var ändå ganska säker eftersom jag hade räknat rösterna i mitt huvud.

FOTO: TV4

Annons