LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Toves kritik mot TV4 efter bråket med Karro: ”De borde avbrutit”

20 nov, 2023 UPPDATERAD 23 nov, 2023
Linn Seipel
Angelica Hedlund
robinson
Tove Dalsryd har öppet kritiserat hur övriga deltagare och Robinson-produktionen hanterade allt då hon och Karolina Tilander rök ihop.
För Hänt berättar hon om samtalet tittarna inte fick se.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”Brand logo
Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”

Årets säsong av Robinson har varit minst sagt händelserik, och i takt med att den börjar leda mot sitt slut blir stämningen mellan deltagarna på sina håll allt mer pressad.

Under måndagens avsnitt ser vi hur Tove Dalsryd, 30, och Karolina Tilander, 23, ryker ihop rätt rejält. Under en samling med programledaren Petra Malm, 46, börjar de diskutera en tidigare konflikt, något som leder till hetlevrad stämning.

Konflikten mellan Karolina Tilander och Tove Dalsryd i Robinson stegrar

Vid flera tillfällen kallar Karolina Tove bland annat för ”häxa” och anklagar henne för att ha uttryckt sig otrevligt om deltagaren Els-Maries familj.

– Din käft, stäng den någon gång. Låt någon annan prata, säger Karolina.

Annons

– Kommer från dig som har stått och skrikigt i mitt ansikte den senaste minuten, säger Tove samtidigt som hon lägger en hand på Karolinas axel.

Karolina slår bort hennes hand med sin och utbrister:

– Rör mig inte, lägg inte din hand på mig, vad gör du?

– Får hon slå mig? Frågar Tove och vänder sig mot Petra Malm.

Petra ber de två att inte röra varandra, samt stoppar det hela genom att be deltagaren Daniela Maniscalchi, 39, ställa sig mellan de två.

tove dalsryds inlägg med kritik mot tv4
När Tove såg att TV4 valt att publicera händelsen riktade hon öppet kritik mot produktionen.

Tove Dalsryd om samtalet med produktionen – som tittarna inte fick se

När Hänt nådde Tove för att fråga hur hon ser på incidenten idag stod det klart att hon tycker att de övriga deltagarna och TV4-produktionen hanterat hela situationen tvivelaktigt.

– Inte nog med att jag hade blivit påhoppen och slagen, jag fick inte ens förklara mig. Alltså såhär, jag ville ju säga min del. För hon hade ju stått och skrikit och sagt sin del, så då måste ju jag få ordet att säga min del. Men då var de [produktionen red anm] såhär ”vi ska gå vidare, vi ska gå vidare” men jag var såhär ”men får jag säga min del?” Det var ju därför jag kände att det inte var okej, berättar Tove och fortsätter:

Annons

– Det blev så absurt och jag gick ju till och med därifrån, alltså jag kan inte vara kvar om någon får slå mig. Plus att det var typ 50 pers som stod och kollade på.

Tove Dalsryd övervägde att lämna Robinson – efter incidenten med Karolina

Efter händelsen var Tove väldigt upprörd, till den grad att hon övervägde att lämna tävlingen.

– Sen pratar jag med produktionen i säkert en timme och bara ”jag tänker inte åka tillbaka till stranden med henne, jag tycker hon är obehaglig, hon har precis slagit mig, hoppat på mig, jag vill inte vara på samma strand som henne”. Men de sa typ ”du kan åka hem, men hon kommer vara kvar” och jag var så nära på att skita i det. Men jag ville ju vinna liksom.

Hänt har sökt Karolina Tilander utan svar och TV4 skriver i en kommentar att de avböjer från att uttala sig om situationen:

– Vi väljer att avböja att kommentera och efter tävlingen hade produktionen samtal med båda parter, säger Ina Kokalari, pressansvarig på TV4.

FOTO: TV4/Robinson, Nyheter24

Annons