LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Tove i Robinson 2023 – kopplingen till kändisarna

12 okt, 2023 
TOVE DALSRYD
Robinson är i full gång och vi har fått börja lära känna årets deltagare.
Lag syds Tove Dalsryd kanske känns extra bekant? Det är faktiskt inte så konstigt, här kan du ha sett henne innan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Emilio Mio VegaBrand logo
30 sekunder under press med Emilio Mio Vega

Höstens säsong av Robinson är äntligen igång och deltagarna är presenterade.

I vanlig ordning består deltagarna av en salig blandning och under säsongen får vi följa 22 modiga kvinnor och män. De alla tävlar om vinsten på en halv miljon kronor.

Den här säsongen leds av programledaren Petra ”Pam” Malm, den tidigare elitsoldaten.

– Det känns otroligt kul att vara tillbaka som programledare för Robinson, och vilken höst vi har framför oss! Den nya säsongen kommer bjuda på spänning, intriger och tuffa tävlingar, men också vänskap och en enorm kämpaglöd, sa Petra Malm i ett pressmeddelande.

Petra och Anders Lundin kommer att varva lite när det gäller Robinson och i nästa säsong, som sänds i vår, är det Anders som håller i taktpinnen.

Annons

Därför känner du igen Tove Dalsryd i Robinson – lyxiga kändisvardagarna

Den här säsongen har redan börjat händelserikt och en person som synts till mycket i tv-rutan är Tove Dalsryd, 30. Men känns hon bekant sedan tidigare?

Redan innan Robinson-säsongen började sändas så var det nämligen så att hon hade över 10 000 följare på Instagram. Det hela beror på att hon synts till lite överallt på sociala medier. Detta eftersom hon jobbar som hår och make up artist. Hon har sminkat många kända ansikten innan stora plåtningar och tidningsomslag. Under årens lopp har hon snabbt vuxit på sociala medier.

Hon är även skönhetsexpert på "Plaza kvinna".

För Hänt kan hon avslöja några av namnen som hon fått sminka.

”Oj, alla möjliga, bland annat Zara Larsson och Swedish house mafia. Men har lagt upp mycket på min Instagram så där kan man se mer.”, skriver Tove i ett meddelande till Hänt.

ROBINSON 2023

Andra kända ansikten i Robinson 2023

Tove är dock inte den enda i årets säsong som har ett lite känt förflutet. Vi hittar bland annat Karolina Tilander, 23, som har över 188 000 följare på Tiktok. Hon är främst känd för att ha skapat uttrycket ”Han är en tia, men han självscannar på Willys”.

Även Therese Tang, 41, i Lag nord har synts mycket i offentligheten redan innan Robinson. Hon hade nämligen en stor och viktig roll när Förlösamordet fick sin lösning. Efter att Göran Lundblads dotters pojkvän erkänt mordet för Therese Tang blev hon rikskänd som den som löste det omtalade mordet.

FOTO: JASON SZENES, TV4

Annons