LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Karolina "Vontilander" Tilander i Robinson 2023

02 okt, 2023 
Karolina Tilander
Karolina Tilander är en av deltagarna i Robinson 2023.
Känner du att hon är ett bekant ansikte? Här är anledningen till varför du känner igen henne.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från RobinsonBrand logo
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

En helt ny säsong av Robinson är igång och det är ett förväntansfullt gäng som anländer Filippinerna i säsongens första program. Efter förra säsongen som Anders Lundin, 65, ledde är nu Petra "Pam" Palm, 46, tillbaka som programledare.

Därför känner du igen Karolina Tilander – succén på Tiktok

Bland deltagarna finns det även en hel del kända ansikten. En av dessa är Karolina Tilander, 23, som gör entré redan från startavsnittet. Känner du att Karolina är någon du har sett tidigare så är det inte allt för konstigt då Karolina har stora sociala medier. På sociala medier har Karolina nämligen stora plattformar och idag arbetar hon med Tiktok.

Annons

Karolina Tilander från Robinson 2023: ”Självscannar på Willys”

I skrivande stund har Karolina över 188 000 följare på Tiktok och hennes videoklipp når flera tusentals personer per dag. Allra kändast är Karolina från att ha skapat uttrycket ”Han är en tia, men han självscannar på Willys”. Karolinas klipp har idag över 2,5 miljoner visningar. Frasen kom att skapa en trend på Tiktok där personer betygsatte potentiella partners utifrån hur hett de ansåg att det var att de självscannade på Willys.

Det heter Karolina Tilander på Instagram och Tiktok

Om du ännu inte har spanat in Karolinas sociala medier men tycker att hon är en underhållande profil i Robinson hittar du henne både Tiktok och Instagram under namnet @Vontilander.

Annons

Karolina är en av säsongens yngsta deltagare, med sig som personlig sak har Karolina en kortlek. Det återstår nu att se hur medieprofilen ska klara sig under äventyret, på sin Tiktok har hon tidigare berättat att hon inte har sett Robinson tidigare. Så om Karolina vet vad hon gav sig in på, återstår att se.

FOTO: TV4/Instagram

Annons