ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Robinson-relationen mellan Daniela och Johan är över: ”Sällan fel”

10 nov, 2023 
Med en syrlig stämma gör Daniela klart att relationen med Johan tagit slut.
De träffades i Robinson och blev därefter ett par.
– Jag har nog dålig karma efter att jag sårade mitt ex, menar hon
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Ken GacamuganiBrand logo
30 sekunder under press med Ken Gacamugani

Det blev en kort Robinson-romans! Efter inspelningen av höstens säsong av Robinson gjorde deltagarna Daniela Maniscalchi, 39, och Johan Gärtner, 34, klart att de var ett par.

– Vi kände direkt att vi tyckte om varandra väldigt mycket men med tanke på omständigheterna och att jag var i en relation så kändes det inte rätt att gå vidare med något, säger Daniela till Hänt och fortsätter:

– Väl hemma i Sverige så började vi umgås som vänner men kärleken mellan oss växte snabbt fram. Jag kunde inte sluta tänka på Johan och ju mer vi pratade och lärde känna varandra så kändes det menat.

Relationen har fått ett abrupt slut: ”Lita alltid på er magkänsla”

Känslorna för Johan gjorde att hon var tvungen att avsluta med sin tidigare partner sedan sju år. Men nu står det klart att det hänt något dramatiskt mellan Johan och Daniela. På sociala medier berättar Daniela att relationen fått ett abrupt slut.

– Det är inte längre någonting mellan mig och Johan. Det känns absolut bäst för mig att det är så nu. Jag vill säga till er alla där ute att alltid lita på er magkänsla för den har sällan fel. Jag tror att jag haft dålig karma efter att jag sårade mitt ex vilket blir en lärdom jag tar till mig. Universum vill lära mig en läxa, säger hon syrligt i videon utan att ge närmare detaljer om vad som hänt.

FOTO: TV4

Annons