Robinson-Tova-Sophia ryter från efter stödet till William Seth Wenzel

Tova-Sophia Aronsson och William Seth Wenzel.

Finalen av Robinson 2021 är snart här.
Nu berättar deltagaren Tova-Sophia Aronsson för Hänt om orättvisan hon känner över tittarnas reaktioner när William Seth Wenzel åkte ut.
”Är bara förundrad över vilken dubbelmoral folk har?”

Robinson 2021 är snart slut och säsongen har präglats av drama, regelbrott och svek. När storfavoriten William Seth Wenzel, 23, fick lämna efter ett öråd blev det starta reaktioner hos tittarna, som tyckte att produktionen behandlade William orättvist. Någon som inte däremot inte anser att det var orättvist är deltagaren Tova-Sophia Aronsson, 35.

Tova-Sophia om att William röstades ut i Robinson 2021

I förra söndagens öråd var William Seth Wenzel immun efter att ha vunnit Robinson-tävlingen under veckan. Han var väldigt nära finalveckan men under programmet skedde en tvist som gjorde att William bara hann vara med i finalveckan några få sekunder innan han röstades ut. Efter att William fick lämna blev många tittare rejält besvikna då han ansågs som en värdig vinnare.

Efter tittarnas ilska blev Tova-Sophia oerhört irriterad och kunde inte förstå varför William skulle vara en mer värdig vinnare än någon annan. För Hänt berättar Tove-Sophia om sina tankar.

Exklusivt
BESVIKELSE Olivias ord om förlusten i Robinson

Undrar bara varför det var karma när jag hamnade i gränslandet, folk tyckte jag förtjänade det efter örådet med Alex & Wrenkler. Men när William åker ut i ett örråd då är det orättvist? Han har väl röstat ut folk i öråd också .... varför är det karma när jag åkte ut på sättet som jag gjorde (menar ej fusket) utan när jag hamna i gränslandet ... men det är synd om William? Jag är inte ute efter några sympatier ... undrar bara hur folk tänker, om de ens tänker”, skriver Tova-Sophia.

Tova-Sophia fortsätter:

De skriver att det var dåligt av produktionen att styra spelet så .... men va gjorde de inte då när de tar in 4 nya efter halva tiden ... splittrar de forna lagen ... & dessutom låter två av de nya välja nya lagen ... & en av oss gamla hamnar i gränslandet ... det är väl att styra spelet om nåt?

Hon förstår inte argumentet att resultatet skulle vara orättvist.

I Robinson kan allt hända, är bara förundrad över vilken dubbelmoral folk har beroende på vilken spelare eller deltagare det handlar om. Man får ha sina favoriter men trycker man på knappar som orättvisor så borde man tycka det ska vara lika för alla

Hänt har kontaktat William Seth Wenzel för en kommentar om Tova-Sophias kritik.

– Jag kan säga att jag tycker det är tråkigt att Tova-Sophia fick lämna på det sättet hon gjorde, säger William till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Tova-Sophia om regelbrottet i Robinson – det hände sen

LÄS OCKSÅ: Ludvig Andersson om den bortklippa scenen – efter fusket i Robinson

FOTO: TV4

Senaste nytt