Älskar, älskar inte-Tony om åldersskillnaden med yngre kärleken – efter Mattias ord

Tv-profilen Mattias Sjöberg har en grön tröja.

Älskar, älskar inte-Mattias Sjöberg försvarar kärlek trots åldersskillnad, när han får frågan om fördomar.
Även Tony Björk svarar på den vanliga frågan, eftersom det skiljer 23 år mellan honom och flickvännen Christy.
– Alla har ju sina åsikter, säger Tony till Hänt.
Därför stoppas Mattias och Thanawarn från säsong 3 av Älskar, älskar inte
0:34

Efter reklamen: Därför stoppas Mattias och Thanawarn från säsong 3 av Älskar, älskar inte

(0:34)

Slå på ljud

I succéprogrammet Älskar, älskar inte får tittarna följa svenskar som har hittar kärleken hos personer från andra länder och deras kärleksresa. Men vägen hem till Sverige är inte alltid spikrak och paren stöter på hinder på vägen.

Bland annat möter tittarna paret Mattias Sjöberg, 45, och Thanawarn Chaijumroen, 38. Paret träffades genom Thanawarns kusin som kopplade samman paret och efter att ha chattat med varandra i ett halvår åkte Mattias ner till Thailand för att träffa henne. Och resten är historia!

Mattias om fördomar mot äldre män som träffar yngre tjejer

När Hänt hälsar på hemma hos paret passar vi på att fråga om deras relation möts av några fördomar.

– Nej jag har inte fått utstå några fördomar, men det kanske också är beroende på att vår ålderskillnad inte är så stor. Så den är helt normal ju, säger Mattias till Hänt och fortsätter:

– Däremot kan jag ju förstå, men jag tittar ju själv lite och tycker det är lite lustigt när någon som är 60 år hittar en tjej som är 22. Det blir lite för mycket, men kärlek har inget nummer eller siffra säger dem ju.

Älskar, älskar inte-Tony om ålderskillnaden med 23 år yngre flickvännen

Ett annat par som tittarna får följa i Älskar, älskar inte är Tony Björk, 46, och Cristy, 23, från Filippinerna. Trots åldersskillnaden berättar Tony för Hänt att han inte upplevt några negativa kommentarer från omgivningen.

– Ärligt talat så har jag aldrig tänkt på åldersskillnaden. Pappa och Annika har tolv tretton år mellan dem, säger Tony.

När Hänt prata med Tony säger att han inte har möts av fördomar kring hans och Cristys förhållande.

– Jag har aldrig fått något negativ kommentera om det. Sen fokuserar jag inte på såna människor, man kan inte vara alla till lags. Men jag har nog bara fått positiv feedback. Jag lever mitt liv och sen får någon annan leva sitt liv, alla har ju sina åsikter, berättar han för Hänt.

FOTO: Lina Gustafsson/HÄNT

FRÅN FÖRSTASIDAN