Älskar älskar inte-Mattias bröllopsbesked med flickvännen Thanawarn

MATTIAS, THANAWARN, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE

Mattias och Thanawarn är ett av paren som vi fått se i den populära relations-serien Älskar älskar inte. I säsong 2 fick vi se Thanawarn flytta till Sverige tillsammans med dottern Nawaphat.
Nu berättar paret hur de ser på bröllop i framtiden.
Så har inspelningarna påverkat Mattias och Thanawarns relation: ”Nackdel”
0:47

Efter reklamen: Så har inspelningarna påverkat Mattias och Thanawarns relation: ”Nackdel”

(0:47)

Slå på ljud

Under våren har vi kunnat följa den andra säsongen av Älskar, älskar inte på Kanal 5 och Discovery+.

Parens kärleksrelationer har engagerat många och ett par som har charmat tittarnas hjärtan är Mattias Sjöberg, 45, och Thanawarn Chaijumroen, 38.

Mattias och Thanawarns kärleksresa började när en kund till Mattias berättade om en kusin hon hade i Thailand. Mattias la då till Thanawarn på Facebook och de chattade med varandra i ett halvår innan han bokade ett flyg för att träffa henne.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Thanawarn har flyttat till Sverige med dottern Nawaphat

Till en början bodde Mattias hemma i Sverige och Thanawarn i Thailand. Men Thanawarn lyckades så småningom ta sig till Sverige och sedan dess har mycket hänt. Idag är paret sambos och Thanawarns dotter Nawaphat har också flyttat hit.

– Hon gillar Sverige jättemycket! Efter hennes första skoldag kom hon hem och berättade för mig hur mycket hon gillade det. Hon gillar sina vänner, hon gillar sina lärare, hon är glad varje dag, berättar Thanawarn för Hänt.

När Hänt TV träffar paret hemma hos dem i villan i Bönarp berättar de om lyckan över familjelivet. De berättade även hur de ser på att skaffa gemensamma barn tillsammans.

– Vi har pratat om barn. Men alltså vi kan inte hålla på att prata om barn, vi börjar bli gamla så det måste ju ske om det ska bli något. Vi försöker vara lite kloka nu och försöker fixa denna tiden med nya jobbet, svenskan och den biten. Vi får se, Tanawarn är inte för gammal men jag är för gammal, säger Mattias i intervjun.

Älskar älskar inte-Mattias nya bröllopsbesked med Thanawarn

I samma intervju berättar paret också hur de ser på att gifta sig i framtiden. Men där skiljer sig dock åsikterna åt.

– Nawaphat har ju precis börjat skolan och allt sker samtidigt. Så kanske i höst eller nästa vår, vi får se. Jag vill ju ha ett stort bröllop, men Thanawarn vill ha ett litet.

Så, hur skulle ditt drömbröllop se ut Thanawarn?

– Jag vill bara ha ett litet bröllop med familj och vänner. Men han vill ha som ett helt fotbollslag och ett stort party. Jag gillar ju mer att ha en DJ och sådär, men han gillar annat, säger Thanawarn och Mattias fyller i:

– Jag gillar dansband!

FOTO: DISCOVERY+, AMANDA GRIPENBERG

FRÅN FÖRSTASIDAN