Tonys nya barnbesked med Christy – trots att de inte har träffats på 4 månader

Tv-profilen Tony Björk har en vit pikétröja.

I Älskar, älskar inte fick tittarna följa Tony Björk och Cristys resa. För Hänt avslöjar han nu hur länge paret har varit ifrån varandra och när dottern Melissa eventuellt får ett syskon.
Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet i Älskar, älskar inte
0:48

Efter reklamen: Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet i Älskar, älskar inte

(0:48)

Slå på ljud

Älskar, älskar inte blev onekligen ett populärt program och som tur är kommer det bli en säsong tre!

I programmet får tittarna följa och lära känna massa par. Ett av paren är Tony Björk från Bjuv och Christy från Filippinerna. Tillsammans har de dottern Melissa, men i programmet framgår det aldrig om Tony är Melissas biologiska pappa.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tonys besked om återförening: ”Om allting flyter på”

Eftersom att Christy och Melissa bor i Filippinerna så ses paret inte så ofta. När Hänt TV träffar Tony berättar han att det var i våras som de senast var på samma plats.

– Det var i våras jag var ner och Annika var också med, det var ju med i säsong två. Så det har varit en liten resa ner, säger han till Hänt.

Längtan efter att familjen ska återförenas har varit stor men snart kommer Christy och Melissa troligtvis äntligen till Sverige.

– Till hösten! Jag har faktiskt sagt preliminär tid innan, men jag har slutat med det för det blir inte som man hoppas och vill. Men om allting flyter på så ska det bli tidig höst, säger Tony till Hänt.

Tonys nya barnbesked med Cristy: ”Leva familjelivet”

Planen är att Christy och Melissa ska flytta till Sverige och för Hänt berättar Tony att sambolivet är något han ser fram emot.

– Det är egentligen allt med sambolivet, nu är man ändå 46 år så man är ju klar med det här ungkarls- och singellivet. Jag ser ett väldigt stort ljus och det som ska bli roligt och fräckt är att man nu inte är själv, nu är man liksom en familj med barn och allt. Det blir en tuff utmaning, men det blir nog en rolig utmaning och ett äventyr. Jag tror att alla pusselbitar kommer falla på plats och så lär man sig också, säger han till Hänt.

Tony berättar också hur han ser på att skaffa fler barn med Christy. När hela familjen är samlade, så småningom, så kanske lilla Melissa får ett syskon att leka med, det är iallafall något som Tony och Christy har pratat om.

– Ja, vi har pratat om barn och syskon till Melissa. Men vi har sagt att vi tar en sak i taget, man måste börja från en ände. Prio ett är nu för oss att få familjen tillsammans under samma tak och börja leva familjelivet och så får man ta steg för steg, berättar Tony för Hänt.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN