Följarna häpnar över nya bilden på Fredrik Eklunds tvillingar: ”De vackraste barnen”

Följarna häpnar över nya bilden på Fredrik Eklunds tvillingar: ”De vackraste barnen”

Lyxmäklaren Fredrik Eklunds affärer blomstrar i USA, men det som skänker honom glädje på hemmaplan är tvillingarna Milla och Freddy. Nu häpnar följarna över nya bilden på de små.
”De vackraste barnen”, konstateras det i kommentarsfältet.
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem
1:37

Efter reklamen: Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

(1:37)

Slå på ljud

Den svenska mäklaren Fredrik Eklund bor sen många år tillbaka i USA och är en av landets bästa mäklare. Varje vecka säljer han lyxboende för mångmiljonbelopp och pendlar mellan de olika stora städerna för att kolla till affärerna.

Svensken har tack vare sin framgång dessutom varit med i realityserien Million dollar listing: New York, där han porträtterades som en av de mest välbärgade mäklarna i storstaden.

Men för fem år sen blev Fredrik desto rikare i sitt privatliv – det var då han och maken Derek Kaplan blev föräldrar till gemensamma tvillingarna Milla och Freddy. Ett tillskott som onekligen var ovärderligt för paret som kämpat i många år för att få barn, men drabbats av flera missfall.

Fredrik Eklund är biologisk far till en av tvillingarna

Fredrik är biologisk pappa till Milla, och Derek är biologisk pappa till Freddy. Bara veckor före tvillingarna föddes gjorde Fredrik Eklund en intervju med Hänt och avslöjade att de aktivt valt vilket kön de ville ha på barnen.

– Det funkar så att man gör ett embryo och sen får man bestämma vad man ska stoppa in, så att säga. Och då valde vi en flicka och en pojke, men man kan välja vad som helst. Det är fantastiskt att det funkar.

Barnen fyller om bara några månader fem år och på Eklunds instagram kan man konstatera att han och maken har fullt upp med de små busfröna. Nyligen delade Fredrik med sig av nya bilder på tvillingarna som fick följarna att bokstavligt talat tappa hakan.

Fredrik Eklunds barn hyllas som "vackraste"

”De vackraste barnen”, konstaterade en person och fick medhåll.

”Underbara precis som sin pappa”, skriver flera andra.

Dessutom fick den sista bilden på lilla Freddy följarna att skratta högt av igenkänningen. Pojken ligger nöjt ner vid bordet efter att ha ätit efterrätt, och många känner igen känslan efter en riktigt bra dessert.

”Freddys känsla efter efterrätten är oslagbar”, skrattar följarna.

FRÅN FÖRSTASIDAN