Älskar, älskar inte-paret Mattias Sjöberg och Tanawarns barnbesked

Älskar, älskar inte-paret Mattias och Tanawarn

I slutet på den andra säsongen av Älskar, älskar inte förlovade sig Mattias och Tanawarn.
Hon fick även uppehållstillstånd och flyttade till Sverige.
När Hänt möter paret kommer de nu med ett barnbesked!
Mattias och Thanawarns barnbesked
0:39

Efter reklamen: Mattias och Thanawarns barnbesked

(0:39)

Slå på ljud

Älskar, älskar inte är programmet som visar svenskar som förälskat sig i personer från andra länder. Tittarna får följa par som alla har ett gemensamt mål att flytta ihop och bygga en framtid tillsammans.

Ett kärlekspar som gjorde entré redan i första säsongen var Mattias Sjöberg, 45, och hans thailändska partner Tanawarn Chaijumroen, 38. Deras kärleksresa började när en kund till honom berättade om en kusin hon hade i Thailand. Mattias la då till Tanawarn på Facebook och de började chatta med varandra i ett halvår innan han bokade ett flyg för att träffa henne.

Paret har gjort stora framsteg i programmet och mot slutet av den andra säsongen kom glädjebeskedet om att de äntligen skulle kunna bo ihop!

Mattias och Tanawarns nya barnbesked

Tanawarn fick äntligen ett uppehållstillstånd och paret förlovade sig och flyttade in hos varandra. Väl i Sverige testade de på familjelivet och började planera sitt bröllop.

Och i en ny exklusiv intervju med Hänt ger Mattias och Tanawarn sina tankar på ett gemensamt barn.

– Vi har pratat om barn. Men alltså vi kan inte hålla på att prata om barn, vi börjar bli gamla så det måste ju ske om det ska bli något. Vi försöker vara lite kloka nu och försöker fixa denna tiden med nya jobbet, svenskan och den biten. Vi får se, Tanawarn är inte för gammal men jag är för gammal, säger Mattias i intervjun.

Mattias relation till Tanawarns dotter

Paret bor nu hos Mattias i Husqvarna. Tanawarn flyttade dit från Thailand tillsammans med sin dotter Nawaphat, som dessutom verkar ha fått en bra relation med Mattias.

– Det är jättetrevligt att vara sambo. Jättetrevligt att ha ett barn i huset, hon kallar ju mig för pappa, så ovan situation skulle jag säga att det är. Att någon plötsligt kallar mig för pappa, det har hon gjort hon sedan första dagen hon kom hit. Men jag börjar vänja mig och självklart tar jag ansvar som en pappa ska göra, säger Mattias till Hänt.

I frågan om Nawaphat har någon relation till sin biologiska pappa förklarar Mattias att den är icke-existerande.

– Nej det har hon inte. De gjorde slut under graviditeten så hon har haft ensam vårdnad av Nawaphat, säger han.

När kärleksparet kommer att gifta sig återstår att se, all lycka till er!

FOTO: Lina Gustafsson/Amanda Gripenberg

FRÅN FÖRSTASIDAN