älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Tony och Cristy väntar barn – avslöjar könet

Tony och Cristy från Älskar, älskar inte

Tony och Cristy från Älskar, älskar inte får snart sitt andra barn tillsammans.
Nu kan Cristy avslöja könet på det efterlängtade barnet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”
0:41

Efter reklamen: Fionas framtidsbesked med Lars om de inte kan få barn: ”Besviken”

(0:41)

Slå på ljudI den tredje säsongen av Älskar, älskar inte kunde vi följa Tony Björk, 46, och Cristys, 23, turbulenta kärleksresa. Paret träffades när Tony var på semester i Cristys hemland, Filippinerna. När Tony kom hem till Sverige igen berättade Cristy att hon var gravid, och bara sju månader senare föddes dottern Melissa.

Om Tony verkligen är fadern har dock inte varit helt klart. De genomförde ett faderskapstest, men fick aldrig något svar.

Eftersom Cristy bor kvar i Filippinerna och Tony i Sverige har de ett distansförhållande, något som inte alltid har varit helt lätt. Dottern Melissa bor med mamma Cristy i Filippinerna.

Ekonomin utmanar relationen – Tonys dystra ord

Nu är Cristy återigen gravid – och denna gång är det säkert att det är Tony som är pappan. I en intervju med Expressen har Tony tidigare avslöjat att han kanske inte kommer kunna vara med vid förlossningen på grund av den långa distansen.

– Vi har pratat om det, men det är lite det här med ekonomin också att flyga fram och tillbaka. Vi håller dörrarna öppna, vi har inte bestämt något, berättade Tony för tidningen.

Cristys besked om det kommande barnet

Graviditeten har inte heller varit helt lätt. I en tidigare artikel i Hänt berättade Cristy om hur hon och Tony har fått utstå elaka kommentarer om deras förhållande.
Hon beskrev dock att stödet och kärleken från Tony har gjort det möjligt att uthärda elakheterna.

"Tony har alltid varit vid min sida och han är en fantastisk pappa till våra barn. Jag börjar alltid gråta när Tony skriver att han älskar mig, att jag är vacker och att jag gör honom till de lyckligaste mannen i världen", skrev Cristy till Hänt.

Nu är det snart dags för deras andra barn att komma till världen och Cristy kan avslöja könet på den lilla bebisen i magen.

Jag förbereder mig för min förlossning, ja, det är en flicka", skriver Cristy till Hänt i ett meddelande.

FOTO: Hänt, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN