älskar älskar inte

Älskar, älskar inte-Cristys ilska – efter orden om relationen med Tony

Cristy, Tony Björk

Tony Björk och Cristy slog igenom i programmet Älskar, älskar inte och sedan dess har vi fått följa deras resa att få vara tillsammans.
Nu sätter Cristy ned foten efter alla kommentarer.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy
0:52

Efter reklamen: Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy

(0:52)

Slå på ljud

Älskar, älskar inte är programmet som tog hela Sverige med storm när det hade premiär på Kanal 5, 2021. I serien får tittarna följa svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land.

Ett av paren som vi fått följa är Tony Björk och kärleken Cristy. Paret träffades när Tony var på en semester i Cristys hemland Filippinerna och när han väl hade landat på svensk mark igen visade det sig att hon var gravid. Sedan dess har de haft en långdistansförhållande där deras dotter Melissa bor med mamma Cristy.

I serien har det dock inte framgått om Tony hundraprocentigt säkert är biologisk pappa till Melissa.

Älskar, älskar inte-Cristy om faderskapstestet

Nu är Cristy gravid med parets andra barn och väljer att berätta om sitt mående och ger detaljer om faderskapstestet.

– Vi har gjort faderskapstestet, men vi har inte resultatet än, har Cristy tidigare berättat för Hänt och fortsatte:

– Jag är lite sjuk nu och är väldigt känslig i min graviditet.

När Hänt når Cristy ungefär en månad senare kan hon berätta att resultatet på faderskapstestet fortfarande inte kommit.

"Jag har inte hört något om faderskapstestresultatet ännu", skriver Cristy.

Cristy sätter ner foten – efter hårda orden om relationen till Tony

Nyligen delade Cristy med sig av ett inlägg på Instagram där hon skriver att oavsett hur grym världen är väljer hon att vara lycklig tillsammans med sin dotter Melissa och Tony.

Till Hänt kan hon nu förklara och förtydliga vad hon menade när hon skrev inlägget.

"Angående mitt inlägg, som jag sa så väljer jag att vara lycklig i denna grymma värld. Vissa människor försöker titta ner på mig och hata på mig. Men jag är glad för att ha Tony vid min sida som muntrar upp mig.", skriver Cristy i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsätter berätta att hon gör sitt bästa för att vara stark och för att inte påverkas av vad andra säger om henne. Men att det ibland blir för mycket.

"Men ja, jag är en människa, jag känner smärta, jag blir också sårad ibland, det har krossat mitt hjärta att se vad folk säger om mig. De säger att jag utnyttjar Tony och att jag är ute efter hans pengar, kort och gott att jag är en gold digger. Jag gör mitt bästa för att hålla tillbaka min ilska eftersom jag vill ha fred och kärlek", skriver hon och fortsätter:

"Tony har alltid varit vid min sida och han är en fantastisk pappa till våra barn. Jag börjar alltid gråta när Tony skriver att han älskar mig, att jag är vacker och att jag gör honom till de lyckligaste mannen i världen."

Tony och Cristy i säsong fyra av Älskar, älskar inte

En nyhet som tv-tittarna kan glädjas åt är att paret kommer medverka även i den fjärde säsongen av succéserien. Det kan pressansvarige Johan Björck bekräfta i ett meddelande till Hänt.

”Vi är stolta och glada över alla fantastiska par samt det otroligt fina mottagandet från tittarna. Vi planerar nu för en fjärde säsong av publikfavoriten Älskar, älskar inte.”

”Tony och Christy är med”

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN