LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Christy bryter tystnaden om relationen med Tony

31 jan, 2023 
Christy och Tony i Älskar, älskar inte
Tony och Christy var återförenade i Sverige under jul och nyår.
Men nu har Christy och Melissa tvingats åka tillbaka till Filippinerna.
Nu bryter Christy tystnaden om relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogenBrand logo
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen

Älskar, älskar inte har avslutat den tredje säsongen i ordningen och ett par som tittaren fått följa genom samtliga säsonger är Tony från Sverige och Christy från Filippinerna.

Paret träffades när Tony var på semester i Christys hemland och när han väl var tillbaka i Sverige fick han beskedet att hon var gravid och idag har de dottern Melissa.

Sedan dess har de haft en kärleksrelation på distans och under vintern var Christy och Melissa på sitt första besök i Sverige. Visumet sträckte sig i tre månader och de tvingades lämna i början av året. Nu kämpar de för att få ett permanent visum så familjen kan bosätta sig i Sverige tillsammans.

I dagsläget är Christy och Melissa tillbaka i Filippinerna och nu berättar hon att det är oklart när de kan komma tillbaka till Sverige.

Christys besked om framtiden – då flyttar hon till Sverige

Familjen hade den stora glädjen att fira jul och nyår tillsammans i Sverige. Men visumet lyckades inte bli förlängt och det gick ut den tredje januari. Det innebär att Tony nu är lämnad kvar i Sverige utan sin familj.

Annons

I ett meddelande till Hänt berättar Christy att de väntar på att få ett permanent visum – men när det blir klart är ovisst.

Jag är tillbaka i Filippinerna nu. Just nu så väntar vi på mitt permanenta tillstånd så jag vet inte när jag kommer tillbaka till Sverige. Det beror på visumet. Men jag och Tony pratar med varandra varje dag” skriver Christy och fortsätter:

Pappren är redan inskickade. Snart flyttar jag till Sverige för gott

Paret medverkar i säsong fyra av Älskar, älskar inte

För Tony var det självklart en stor glädje att ha sin familj på besök och i en tidigare intervju berättade han att allt kändes toppen.

– Det känns tipptopp, det känns faktiskt skönt. Det var lite som att en bomb släppte från axlarna. De har varit här lite mer än en månad nu, har Tony tidigare berättat för Hänt.

Men något som tittarna åtminstone kommer kunna glädjas åt innan paret är återförenade igen är att paret kommer medverka även i den fjärde säsongen av succéserien. Det kan pressansvarige Johan Björck bekräfta i ett meddelande till Hänt.

”Vi är stolta och glada över alla fantastiska par samt det otroligt fina mottagandet från tittarna. Vi planerar nu för en fjärde säsong av publikfavoriten Älskar, älskar inte.”

”Tony och Christy är med”

FOTO:

Annons