LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Nilsson ord om uppbrottet: ”Jag har bett om ursäkt”

30 sep, 2022 
André Färnsveden
Tommy Nilsson.
Tommy Nilsson var tidigare gift med Malin Berghagen.
Nu talar artisten ut om sprickorna i relationen.
– Malin ville något annat med sitt liv, säger Tommy Nilsson.
Annons
Tommy Nilssons kärleksliv genom årenBrand logo
Tommy Nilssons kärleksliv genom åren

Tommy Nilsson, 62, fick nyligen sitt andra gemensamma barn tillsammans med hans 20 år yngre sambo Linda Olsson, 43. De flyttade ihop nästan 15 år sedan, efter att Tommy kommit ur ett långt äktenskap med skådespelerskan Malin Berghagen, 56.

Tommy och Malin fick två barn ihop; Isak, 20, och Linn, 26, innan de skilde sig 2007. Tommy har även två barn från två tidigare förhållande.

Men för mycket festande och drickande från Tommys sida fick till slut fick Malin att lämna honom. Nu talar han ut om deras problem i äktenskapet.

Tommy berättar om den stora glädjen med 4 månader gamla dottern

Tommy Nilsson har en ganska speciell familjerelation. Han blev pappa för första gången när han var 19, med en kvinna han inte var tillsammans med. De fick dottern Angelica och trots att han missade första tiden med henne har Tommy lyckats skapa en god kontakt med dottern.

Annons

Angelicas 20-årige son Robin, alltså Tommys barnbarn, har nu fått barn vilket innebär att Tommy har blivit gammelmorfar.

I samma veva har även Tommy själv blivit pappa – för sjätte gången! När Hänt träffade honom på röda mattan berättade han om sin första tid med den nya dottern och lyckan över att hans första son med Linda nu har fått ett syskon.

– Asså jag är ju faktiskt pappaledig, så jag får säga att det är bäst. Tim här har ju fått en liten syster, så vi är hemma och hänger med henne, berättar Tommy.

Efter en sommar av pappaledighet ska Tommy fortsätta vara ledig under hösten.

– Jag ska fortsätta att vara pappaledig, det är Linda som jobbar på teatern här nu så jag är hemma, försöker skriva när jag har tid mellan blöjbytena. Det är så kul!

Tommy Nilsson talar ut om uppbrottet från Malin Berghagen

Men innan Tommy träffade Linda var han alltså gift med Malin Berghagen. Sedan deras skilsmässa 2007, har de fått en vänskaplig relation, men i en intervju med Expressen förklarar Tommy att deras tid som gifta var problematisk.

Annons

– Sedan blev det väl si och så, mycket på grund av att jag festade och drack så mycket. Malin ville något annat med sitt liv, säger Tommy till tidningen.

Han förklarar att det var Malins beslut att lämna relationen och att han bett henne om ursäkt för sitt beteende i relationen, men att han har insett att det var det bästa beslutet att gå skilda vägar.

– Malin lämnade mig. Jag har bett om ursäkt för hur jag betedde mig när jag festade för mycket. Det kanske gjorde att det blev som det blev. I efterhand kan jag se att vi var tillsammans för länge. Jag ville så gärna hålla ihop vår relation. Men det var absolut rätt som det blev.

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT

Annons