ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tommy Nilssons son bekräftar bebislyckan – 4 månader efter dotterns födsel

29 sep, 2022 
Tommy Nilsson blev tidigare i somras pappa för sjätte gången.
När Hänt träffar honom och hans näst yngsta son Tim berättar de båda om den stora glädjen över att ha fått en bebis i familjen.
Annons
Tommy Nilssons kärleksliv genom årenBrand logo
Tommy Nilssons kärleksliv genom åren

För Tommy Nilsson, 62, är det full rulle på den privata fronten. I maj blev han nämligen pappa till sitt sjätte barn. Detta bara en månad efter att han och flickvännen Linda Olsson, 42, hade avslöjat att de väntade barn.

Linda och Tommy har varit ett par i 14 år och är förlovade sedan några år tillbaka. Något bröllop har däremot inte ägt rum ännu. Men även innan Linda kom in i Tommys liv hade han ett blomstrande kärleksliv.

Innan förhållandet med Linda fick han barnen Isak, 20, och Linn, 26, tillsammans med skådespelerskan Malin Berghagen, 55. Han har dessutom barnen Angelica, 41, och Kalle, 29, från två tidigare relationer.

Detta har resulterat i att han blev pappa första gången när han var 20 år och nu senast när han var 62. Men nu verkar han vara bestämd på att detta var hans absolut sista barn.

Annons

– Den dörren är så jävla stängd, säger han först och skrattar.

– Nej, men det är den faktiskt. Varför skulle jag skaffa ännu fler barn? Jag kan ju knappt hålla reda på dem jag har. Nej nu känns det bra, nu är det slut med det.

Pappa och gammelmorfar – vid samma tidpunkt

Men inte nog med att han har en nyfödd bebis hemma så har han dessutom blivit gammelmorfar under ungefär samma tidpunkt.

Det är hans 20-åriga barnbarn Robin, som är son till Tommys dotter Angelica, som blivit pappa för första gången – detta bara månader efter att morfar Tommy blivit pappa för sjätte gången.

– Det är en knasig familj. Det roligaste är nästan när jag ser framför mig att jag ska gå med mitt barnbarn och rulla barnvagn tillsammans med honom för att vi har varsitt barn. Det är jätteknasigt förstås, men härligt samtidigt, säger Tommy till Expressen.

Annons

Tommy berättar om den stora glädjen med 4 månader gamla dottern

När Hänt träffar Tommy på premiären av Tootsie, en komedimusikal som spelas av bland annat Robert Gustafsson, 57, berättar han om den stora glädjen över att ha blivit pappa igen. Han har tillbringat den största delen av sommaren som pappaledig och har passat på att njuta av det.

– Asså jag är ju faktiskt pappaledig, så jag får säga att det är bäst. Tim här har ju fått en liten syster, så vi är hemma och hänger med henne, berättar Tommy.

Dessutom hade han med sig sonen Tim, som är född 2011, på röda mattan. Även Tim beskriver glädjen över nya bebisens ankomst.

– Det är jättekul, det är ju mitt första småsyskon!, berättar Tim.

Tommy berättar att han även under hösten kommer att vara pappaledig hemma med sin lilla dotter.

– Jag ska fortsätta att vara pappaledig, det är Linda som jobbar på teatern här nu så jag är hemma, försöker skriva när jag har tid mellan blöjbytena. Det är så kul!

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT

Annons