LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tommy Nilssons flickvän visar upp verkliga relationen till bonussonen

11 jun, 2022 
Sofia Sundqvist
Linda Olsson och Tommy Nilsson.
Tommy Nilsson har ett florerande familjeliv under 2021, då han blivit pappa till sitt sjätte barn – och även väntas bli gammelmorfar.
Men hur är relationen mellan flickvännen Linda och Tommys vuxna barn?
Läs här!
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Den folkkära artisten Tommy Nilsson, 62, har tidigare både vunnit melodifestivalen och legat på svensktoppen med sin musik. Ingen har väl missat hans stora hits som Öppna din dörr, Stad i ljus eller Dina färger var blå.

Men bara för att Tommy har lyckats att göra topplåtar genom åren vill han inte lägga ner med sin konst. Han har tidigare berättat till Expressen om varför det känns viktigt för honom att fortsätta:

– Jag vill inte bara bli nostalgi liksom. Även om jag är lite äldre nu och kanske inte den mest relevanta artisten i världen så är det viktigt för mig att få vädra vad jag tänker och känner och gör just nu, sa han då.

Nyblivna pappa Tommy Nilsson – bebislyckan med den 20 år yngre flickvännen

Tommy Nilsson är sedan 14 år tillbaka tillsammans med flickvännen Linda Olsson, 42. Och deras familjeliv blomstrar – i mars avslöjade de nämligen den stora nyheten att de väntar barn. Och inte långt efter, redan i april, föddes deras dotter.

Annons

Det blir parets andra gemensamma barn. Tommy och Malin har även sonen Tim, 10, tillsammans.

För Tommy blev det senaste tillskottet hans sjätte barn. Innan förhållandet med Linda hade han barnen Isak, 20, och Linn, 26, tillsammans med skådespelerskan Malin Berghagen, 55, samt barnen Angelica, 41, och Kalle, 29, från två tidigare relationer.

Flickvännens relation till bonussonen Isak – nya bilden visar

Det är många barn i familjen alltså! Och fler familjemedlemmar ska det bli. För snart kommer ytterligare tillökning.

Tommys barnbarn Robin väntar nämligen sitt andra barn tillsammans med flickvännen Tilde. Det här innebär att Tommy kommer att bli både sexbarnsfar och gammelmorfar under 2022!

Och hur är relationen mellan Tommys barn och flickvännen Linda? Jo, de känner varandra väl efter 14 år som familj och självklart deltar Linda när det är dags för bonussonen Isak att fira sin student.

Älskade Isak!! Idag tog han studenten med stipendium och i höst vidare studier på Musikmakarna. Han är så målinriktad och jobbar så hårt. Älskade bonusson - jag är så stolt!”, skriver Linda på sin Instagram.

Med alla inräknade så är de alltså en väldigt stor familj, härligt!

FOTO: TT, TV4

Annons