LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagens starka reaktion – efter dotterns avslöjande om flickvännen

25 aug, 2022 
Nyligen visade kändisdottern Linn Berghagen upp flickvännen Minna. Och någon som är extra glad över relationen är hennes mamma Malin Berghagen.
Annons
Visste du det här om Malin Berghagen?Brand logo
Visste du det här om Malin Berghagen?

Skådespelaren och författaren Malin Berghagen, 56, kommer från en folkkär familj. Hon är nämligen dotter till de legendariska artisterna Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen, 77. Idag ser vi dock inte Malin skådespela lika mycket. Hon fokuserar istället på skrivande, välmående och arbetet som yogainstruktör.

Malins kärleksliv verkar rulla på lika bra som karriären. Idag är hon förlovad och sambo med Martin Charlton, 51, som kom in i Malins liv när hon mådde som sämst – under den tuffa tiden efter Lill-Babs död.

Dotterns kärleksbesked med nya flickvännen

Men det är inte bara för Malin som kärleken blomstrar. Nyligen kunde vi mötas av nyheten att hennes dotter Linn Berghagen Nilsson, 27, också hittat kärleken – i partnern Minna Magnusson, 33. I en intervju för Hänt berättade Linn om relationen och hennes andra hälft.

– Den är precis som Minna, helt jävla underbar, berättar hon och fortsätter:

Annons

– Vi är partners och vi har träffats i fem månader.

Något som Linn också avslöjar är att paret träffades via dejtingappen Tinder. Hon berättar också att Minna redan har fått träffa alla i den välkända familjen Berghagen Nilsson.

Malin Berghagens reaktion – efter dotterns avslöjande

Linn är precis som Malin lika flitig på sociala medier. I samma veva som Linn avslöjade nyheten om nya förhållandet, så delade hon också ett bildspel på Instagram där en av bilderna var på henne och Minna, omfamnade i en kyss.

”Happy fucking Pride”, skrev Linn under inlägget.

I kommentarsfältet skickade flera följare kärlekshyllningar till turturduvorna och en av de som kommenterade kärlekslyckan var hennes kära mor Malin Berghagen.

”Älskar dig!”, skrev Malin med flera hjärtemojis. Vi konstaterar att Malin stödjer både dottern och dotterns nya relation med hennes partner!

FOTO: Instagram, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons