ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Linn Berghagen Nilsson bekräftar relationen med Minna: ”Vi är partners”

11 aug, 2022 
Linn Berghagen Nilsson
Linn Berghagen Nilsson har funnit kärleken.
I en intervju för Hänt berättar hon om relationen till Minna.
– Vi har träffats i fem månader, säger Linn till Hänt.
Annons
Malin Berghagens oro för yngsta sonen – efter livsförändringenBrand logo
Malin Berghagens oro för yngsta sonen – efter livsförändringen

Linn Berghagen Nilsson, 27, är dotter till Malin Berghagen, 56, och artisten Tommy Nilsson, 62.

Linn Berghagen Nilssons världskända familj

Linn kommer från en storslagen och legendarisk familj, med många kända ansikten. Hennes mormor och morfar är ingen mindre än Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen, 77.

Linn har tre syskon ett helsyskon Isak Nilsson, 20, och två halvsyskon som Malin fick tillsammans med Dag Taylor från ett tidigare äktenskap. Christopher Taylor, 35, och Love Taylor, 33.

Mamma Malins nya steg i relationen – blir sambos

Idag har mamma Malin träffat en ny man, Martin Charlton, 51, som hon är förlovad med. Martin kom in i Malins liv när hon mådde som sämst, den tuffa perioden när hennes mamma Lill-Babs gick bort.

Annons

Paret har varit tillsammans i fyra år och nyligen tog de ett stort kliv i deras relation, vilket hon berättade om på hennes blogg.

Jag och Martin håller just nu på med stora förändringar i våra liv. Det är spännande och ljuvligt men också läskigt. Två vuxna medelålders människor som ska flytta ihop fyra år efter att de träffades. Hahaha trodde jag var färdig med nya stora steg i livet men så var det alltså inte. Vi hade levt två helt olika liv när vi träffades i april 2018 och mina familj ( och hela sverige) hade förlorat vår mamma Barbro. Martin var själv i den klassiska ” Snart 50 ” krisen och nyskild och med blicken riktad mot världen var han full av nyfikenhet. Här skulle levas! Jag var i sorg och så hela familjen.”, skrev Malin om att bli sambo med Martin.

Linns kärleksbesked: ”Vi är partners”

Det är inte bara mamma Malin som har tagit ett stort kliv i sin relation. Utan nu bekräftar även Linn sin relation till Minna.

I en intervju för Hänt berättar Linn om hennes relation. Hon börjar med att berätta hur det känns att vara i relationen.

Den är precis som Minna, helt jävla underbar”, skriver hon i ett meddelande till Hänt och lägger till:

Vi är partners och vi har träffats i 5 månader”-

Vidare förklarar hon att de träffades via dejtingsajten Tinder och när Hänt frågar om Minna har träffat hennes familj så svarar Linn glatt på frågan:

Ja, såklart”.

FOTO: Instagram

Annons