Tommy Nilssons nya bröllopsbesked – efter bebislyckan med Linda Olsson

17 aug, 2022 
Tommy och Linda
Tommy Nilsson och Linda Olsson är förlovade sedan några år tillbaka.
Men när blir bröllopet och varför har det inte ägt rum än?
Nu berättar artisten hur paret ser på det hela.
Annons
Maria Montazami om att bli mormor – veckor efter dotterns bröllop
Maria Montazami om att bli mormor – veckor efter dotterns bröllop

Artisten Tommy Nilsson, 62, blev nyligen pappa och har nu sex stycken barn. Tillsammans med sångerskan Malin Berghagen, 56, har han barnen Linn och Isak. Dottern Angelica har han från ett förhållande med exet Susanne och sonen Kalle har han tillsammans med sin före detta ex-fru Catherine Haag.

Idag lever Tommy tillsammans med sångerskan Linda Olsson, 43. De blev ett par för drygt fjorton år sedan och för tio år sedan fick de sonen Tim till världen. Nyligen fick paret sitt andra gemensamma barn, dottern Leona.

Blev pappa och gammelmorfar nästan samtidigt

Tätt inpå att Leona föddes, så föddes även Tommys barnbarns barn. Det var hans barnbarn Robin som blev pappa – bara ett par månader efter Tommy.

Annons

Till Expressen berättar han om situationen:

– Det är en knasig familj. Det roligaste är nästan när jag ser framför mig att jag ska gå med mitt barnbarn och rulla barnvagn tillsammans med honom för att vi har varsitt barn. Det är jätteknasigt förstås, men härligt samtidigt.

Tommys ord om åldersskillnaden med kärleken Linda

I intervjun kommer det även in på åldersskillnaden med kärleken Linda.

– Jag är 20 år äldre än Linda och sannolikheten är ganska stor att jag försvinner före henne. Hon säger ”du får inte prata så” men vafan jag är ju gubbjävel liksom. Och när Leona är 18 så är jag 80 och på hennes första föräldramöte är jag 70 bast. Och så kommer 25- och 30-åringarna där med sina barn. Det är sådana bilder man får i huvudet, det är lite kul men det är också lite... Det är inte som att jag kastar mig på golvet och leker med lego längre. Men man har väl andra kvaliteter förhoppningsvis.

Linda och Tommys bröllopsplaner: ”Vi har pratat om det”

Linda och Tommy är förlovade sedan några år tillbaka, men något bröllop verkar inte vara aktuellt än. Till Expressen säger han att det inte är så viktigt för paret, i alla fall inte i nuläget.

Annons

– Vi har pratat om det många gånger men sedan blir det inte av bara. Nu tror jag vi är inne på att ha en bröllopsfest och att det inte behöver vara så himla traditionellt. Det känns inte lika viktigt eller bråttom, helt plötsligt så gör vi det bara tror jag.

Annons