LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tomas Ledins barnbarnslycka – stora överraskningen: ”Inte beredd”

07 jul, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster: Närbild Tomas Ledin som skattar. Till höger: Tomas Ledin och hans fru Marie Ledin är klädda i vitt och poserar framför kameran med en blommig vägg i bakgrunden.
Den folkkära artisten Tomas Ledin och hans hustru Marie har varit gifta i över 40 år.
Nu har de nyligen blivit farföräldrar!
– Att det skulle betyda så mycket, säger Ledin till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämtBrand logo
Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämt

Folkkära Tomas Ledin, 72, är artisten som ständigt är aktuell. Han såg senast i Allsång på Skansen där han uppträdde med en låt från hans nysläppta album Viker inte ner mig än.

Ledin fortsätter nu att turnera i sommar, och han är också aktuell med bygdespelet Höga kusten som snart har premiär i hans barndomstrakter i Lövvik.

På det privata planet har Tomas Ledin varit gift med hustrun Marie Ledin, 67, i mer än 40 år. Tillsammans har de sönerna John och Theo som idag är 35 och 32 år gamla.

Tomas Ledins stora familjeglädje

Det är i en intervju med Expressen som Tomas Ledin avslöjar sin stora glädje. Han har nämligen blivit farfar igen!

– Ja, vi har nyligen fått barnbarn. Man gör sitt bästa, det ska gudarna veta. Jag tycker att det är väldigt roligt, och jag blev väldigt förvånad över hur kul det faktiskt är. Och hur… att det skulle betyda så mycket i mitt liv att få barnbarn. Det var jag inte beredd på. Det var en positiv överraskning.

Annons

Ledin berättar att han innan inte helt förstått grejen när kompisar pratar om och ska visa bilder på sina barnbarn hela tiden.

– Men nu förstår jag deras känslor, helt och hållet, säger han till Expressen.

Tomas Ledin om planerna på att lägga av

Hänt har tidigare rapporterat om Tomas Ledins lyxliv och att han bor i en av Sveriges dyraste lägenheter. Men trots att han inte behöver jobba en sekund mer i sitt liv har han inga planer på att lägga av.

– Ja, alltså ibland träffar jag på folk som säger "åh vad bra det har gått, nu kan du lägga av". Men nej säger jag, det är ju fortfarande väldigt roligt tycker jag. Så länge jag står upp så fortsätter jag! Lite så är det ju, har Ledin tidigare sagt till Hänt.

I Expressen får han frågan om han fortfarande har mycket kvar att ge.

– Det tycker jag. Men det är inte självklart, så det är ingen dum fråga. Det är framför allt inte självklart att ha kvar lusten och själva brinnet vid min ålder, så det är jag tacksam för att jag har.

FOTO: TT

Annons